Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ


ΦΩΤΟ: Γυμνή μέσα στο κρύο καθαρίζει το χιόνι
Άναυδους έχει αφήσει τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, μια φωτογράφος από το Παρίσι.
Η 25χρονη Παριζιάνα, Erica Simone, εκτός από την ψυχή της βγάζει και τα ρούχα της χωρίς να πτοείται από βλέμματα ή καιρικές συνθήκες.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ  Ε Δ Ω

ΦΩΤΟ: Γυμνή μέσα στο κρύο καθαρίζει το χιόνι

Νέο πρόεδρο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου επιθυμούν Βενιζέλος – Λοβέρδος

Νέο πρόεδρο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου επιθυμούν Βενιζέλος – Λοβέρδος

Εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου επιθυμούν Ευ. Βενιζέλος και Α. Λοβέρδος, δεν έχουν όμως πρόθεση να συγκρουστούν με τον Γ. Παπανδρέου για το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνουν...
 
 

Ξεπερνούν τους 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος!

Ξεπερνούν τους 500.000 οι απλήρωτοι  λογαριασμοί ρεύματος! Οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος με το χαράτσι του τέλους ακινήτων, για τους οποίους έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών, ξεπερνούν τις 500.000!
Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος (εκτός αν περιλαμβάνονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται).
Αυτό αναφέρει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που υποστηρίζει επίσης πως το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να αυξήσει σε 120 από 80 ημέρες την προθεσμία για την έκδοση εντολής διακοπής.
Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην ΔΕΗ καλεί τους καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και αντιμετωπίζουν κίνδυνο διακοπής, ή τους έχει ήδη κοπεί το ρεύμα, να επικοινωνούν με την ΓΕΝΟΠ.
Η ΓΕΝΟΠ καλεί την κυβέρνηση «να απαλλάξει την ΔΕΗ και τους καταναλωτές από το χαράτσι και τον εκβιασμό που τους ασκείται» και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου