Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Και ευχες απο τον Αντώνη Βασιλάκη!


Αγαπημενοι φιλοι κια αγαπημενες φιλες μου!  τα μεσανυχτα γεννιεται μεσα στην ψυχη μας ο Ανθρωπος που ηρθε στη γη, κηρυξε την αγαπη και την ειρηνη και πολεμησε το αδικία, τη φιλαργυρια και την υποκρισία. Ας ευχηθουμε να φεξει στην καρδια μας το αστερι της γεννησης Του, και να κυριαρχησει η "εν ανθρωποις ευδοκία". Τις ολοθερμες ευχες μου σε οσους συντροφευουμε ο ενας τον αλλο μεσα απο αυτο το μεσο κοινωνικης δικτυωσης. Ατομικα στον καθενα, στην οικογενεια του και στην πατριδα μας να ευχηθουμε: Καλες γιορτες, Χρονια πολλα και ενα τυχερο 2014.

porosnews,,  τις θερμότερες ευχές μας,,εκ μέρους και όλων των χωριανών μας,στον Αντώνη,, που από την μέρα που πάτησε το πόδι του στο νησί μας,,η δράση του είναι ανυπολόγιστη ,  και παρά τις δυσκολίες το 2013,,με την υγεία του (2 χειρουργεία),    συνεχίζει με πάρα  πολύ μεγάλο ζήλο τον αγώνα  αναζήτησης  στην περιοχή μας,, κάτι που   μας έχει γεμίσει ελπίδες για  πολύ μεγάλες ανακαλύψεις!!
Του ευχόμαστε καταρχήν πάντα υγεία, και την συμπαράστασή μας στον μεγάλο του αγώνα,,με την ελπίδα να βρεί και άλλους συμπαραστάτες!!
Και να θυμίσουμε ότι πάντα  στέλνει τις ευχές και αγάπη του στο νησί μας, το οποίο  ελπίζουμε ότι το  νιώθει σαν δεύτερή του Πατρίδα μετά  την πανέμορφη Κρήτη!
ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
  • ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥ 2013!!
  • ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥ  ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ  ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΥΧΗ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ,,  ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΑΥΤΕς ΤΙς  ΙΣΤΟΡΙΚΕς ΣΤΙΓΜΕς!!,,  ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟς ΛΟΓΟς ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗς ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑς!
  • Είτε αρέσει , είτε  όχι!!,, Νομίζω  ότι  το νερό εχεί μπει πλέον στο αυλάκι,,και η συνέχεια θα είναι συναρπαστικη,,σε ένα ταξίδι σε αχαρτογράφητα  νερά!!!
ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΥΧΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΡΟς!
Στους αγαπημενους φιλους μου στο νησι, ευχομαι καλες γιορτες, Χρονια πολλα και καλυτερο το 2014. Πολλα φιλια σε ολους σας. Με αγαπη!
Στην Εταιρια Μελετων Προϊστορικης Κεφαλληνιας, ιδιατερα στον Προεδρο Μακη Μεταξα, τον Βασιλη, τον Γιαννη, την οικογενεια του Φωτη, τη Ρουλα και το Σταθη, ευχομαι Καλές Γιορτες και Χρονια Πολλα, και τους ευχαριστω για τη συμπαρασταση τους στη δουλεια μας και φετος!!

Στους συνεργατες μου στην ανασκαφη Τζαννατων το 2013, την Πηνελόπη, τη Θεοδωρα, τον Ηλια, τον Μισέλ, την Ασημινα, την Ιωαννα, τη Συλβια-Χριστινα, τον Μανολη, τη Χριστινα, τον Διονυση, τη Γιουλη, τη Δωρα, τη Γεωργια, τον καπεταν Γιωργη, τον Γιωργη (Γαριφαλο), τον Νικο, τον Σπυρο, ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα και τους ευχαριστω εκ βαθεων για τη συνεργασια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου