Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Το ημερολόγιο ενός οφειλέτη σεισμόπληκτου:

Ήταν στραβό το κλίμα, τόφαγε και ο γάιδαρος.
Κάταγμα ώμου, θλάση στέρνου και πλευρών και σπασμένα γυαλιά μυωπίας, με ευθύνη του Δήμου. Κι αυτό, γιατί στα γεφυράκια του Κουτάβου, τα ανοίγματα ανάμεσα στις σανίδες, χωράνε ρόδα ποδηλάτου. Δήμαρχε, να ετοιμάσω αγωγή, όταν βρω εθελοντή δικηγόρο;
Γράφω με ένα χέρι και με το γράψιμο είναι που ζητιανεύω. Κάποιες κυρίες μου έδωσαν 100 ευρώ για να δώσω έναντι στη ΔΕΗ και, τώρα, μας βρήκε τούτο. Είναι άγνωστο πότε θα τυπωθεί το έντυπο που μοιράζω, ζητιανεύοντας(νομίζω πως τη ζητιανιά την κάνω, με σχετική αξιοπρέπεια). Ευτυχώς, το κατάστημα οπτικών έκανε έκπτωση και πίστωση.
Ο υδραυλικός, ήρθε, είδε τη διαρροή και απήλθε. Χρειάζομαι την επί πιστώσει εργασία του. Λογικό  είναι το, ως τώρα, χειμαζόμενο επάγγελμα, να βάλει σε προτεραιότητα εκείνους που θα τον βηθήσουν να κλείσει τις τρύπες στις άδειες τσέπες του. Υποσχέθηκε ότι θα έρθει όσο πιο σύντομα μπορεί. Κάνω υπομονή κι ελπίζω η διαρροή να μη χειροτερέψει.  Σήμερα, περιμένω κάποιος να έρθει να ανοίξει τη βάνα, για να πλυθούν τα πιάτα. Όχι, βέβαια, από μένα (Μόνος μπορώ, εκεί που και οι βασιλιάδες πάνε μόνοι).
Έχω Φίλους, που δεν είναι πλούσιοι σε υλικά αγαθά. Χρήμα είναι και η Αγάπη
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ  http://www.ithacanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου