Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησε το «Φίσκαθλον»

ΦΙΣΚΑΡΔΟ : Ξεκίνησε το «Φίσκαθλον» στο ξενοδοχείο Emelisse
http://mygreekwedding.gr/images/emelisse_hotel2_400.jpg 
                                                                             
 ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ    KEFALONIAPRESS
 http://www.popu.ps/userfiles/popups/541/541379596.jpg
 
  

Το ξενοδοχείο Emelisse έχει την περηφάνια να σας παρουσιάσει το κορυφαίο αθλητικό Σαββατοκύριακο που θα λάβει μέρος στο Φισκάρδο και το βόρειο κομμάτι της Κεφαλονιάς από 3-5 Οκτωβρίου 2014, το «Φίσκαθλον».


Το ξενοδοχείο Emelisse ξεχωρίζει για την αφοσίωση του στο στόχο του για μια αθλητική και υγιή στάση ζωής. Μια άποψη την οποία είναι πρόθυμο να επεκτείνει έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτήν επαγγελματίες αθλητές αλλά και μη αθλητές. Η διασκέδαση είναι πάν απ’ όλα!


Στο τουρνουά «Φίσκαθλον» αναμένεται να προσέλθουν περίπου 100 επαγγελματίες αθλητές και πάνω από 300 επισκέπτες.



Για εκείνους που δεν θα διαμείνουν στο Emelisse Hotel, θα υπάρχει διαθεσιμότητα φιλοξενίας σε άλλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και studios στο Φισκάρδο. Κάθε συμμετέχων θα λάβει ένα t-shirt με την εγγραφή του στο τουρνουά, ενώ θα υπάρχουν και πολλά βραβεία.


Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω:


• AQUATHLON
Δύο γύροι αγώνων 1800 μέτρων. Το αγώνισμα θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 09:00 ξεκινώντας με κολύμπι από τα βράχια του Emelisse στην παραλία του Φισκάρδου, ενώ συνεχίζεται με 5χλμ τρέξιμο από το Φισκάρδο στην παραλία του Φώκι και επιστροφή στο Φισκάρδο.


 • WATER POLO
Για πρώτη φορά το τέρμα υδατοσφαίρισης θα μπει στη καρδία της περιοχής, το λιμάνι του Φισκάρδου. Το πρόγραμμα αρχίζει το Σάββατο στις 17:00 με αγώνα γυναικών, θα ακολουθήσει στις 18:00 ο αγώνας των βετεράνων και στις 19:00 θα απονεμηθούν τα βραβεία.


• SQUASH TOURNAMENT
Θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης και θα διαρκέσει έως την Κυριακή. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στη 13:00.


• TENNIS CLUB TOURNAMENT
Θα ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής και θα διαρκέσει έως την Κυριακή. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:00.

 

• RUNNING
Αγώνας τρεξίματος 5χλμ την Κυριακή στις 09:00 με αφετηρία το Μάγγανο και τερματισμό το Φισκάρδο.
Επίσης, στο Emelisse Hotel θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου το HHH (Healthy Hellenic Holidays), με έμπειρους προσωπικούς trainers και ειδικούς διατροφολόγους από το Ηνωμένο Βασίλειο που θα έρθουν αποκλειστικά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκτονωθούν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά στο πάρτι που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο Φισκάρδο στον Μηνά, ενώ θα ακολουθήσει και το Σάββατο πάρτι στο Emelisse Hotel με μουσική από τον DJ GEORGE και ποτό.
Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. : 26740 41200

Emelisse Hotel and HHH are proud to present the innovative athletic week-end in Fiskardo and northern Kefalonia from 2nd- 5th October 2014.
Emelisse Hotel prides itself in its devotion and objective to an athletic and healthy well – being stance. A point of view which Emelisse is keen on branching out to participating professionals and not ensuing the dynamic challenge of gratification before physical aptitude.


The following tournaments and sports events are expecting to have a turn out of 100 professional athletes and over 300 visitors. For those not staying at the Emelisse Hotel, there will be availability at collaborating quarters in FIskardo.
To register please call at +30 26740 41200
For more information please visit: 
http://www.emelissehotel.com/en/emelisse-news?id=36

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου