Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τώρα: Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του Δημάρχου (βίντεο) - e-kefalonia.net

Αυτή τη στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ και μαθητές πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση με αφορμή τις κινητοποιήσεις και την 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα.
parishs
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Γιώργου Γαβρίλη με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση. Στη διένεξη παρενέβη και μια γυναίκα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεραμειών η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για την εικόνα των σχολείων της περιοχής (για τη σκάλα του σχολείου στις Κεραμειές).katalhpsh_dhmarxeio2
Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της κατάληψης παρέμεινε ατάραχος, χωρίς να διαμαρτυρηθεί.
Αξίζει: Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Κεφαλονιάς τον κατονόμασε ούτε λίγο ούτε πολύ «εν δυνάμει δολοφόνο των παιδιών» επειδή παραπονιούνται για τους ελέγχους και τα προβλήματα στα σχολεία και ειδικά την έλλειψη σκάλας στις Κεραμειές. Μάλιστα απευθυνόμενος σε έντονο ύφος στον Δήμαρχο του είπε αν σκοτωθούν παιδιά θα φταίνε αυτοί. Ο Δήμαρχος απαντώντας στον κ. Γρηγορόπουλο τόνισε ότι η σκάλα θα είναι έτοιμη την επόμενη βδομάδα.
katalhpsh_dhmarxeio3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου