Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

O α/δήμαρχος Β. Κεκκάτος απαντά στην διαμαρτυρία του Συλλόγου ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά ΜΜΕ την επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου του «Αρκείσιου» κ.Χρήστου Καμπανού για την «κατά την άποψή του», μη συμμετοχή εκπροσώπων από το χώρο της εστίασης, των café κλπ. στους επαγγελματίες, που απαρτίζουν την Νέα Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς.
Οφείλουμε λοιπόν από σεβασμό προς όλους να διευκρινίσουμε.
1.    Υπάρχουν εκπρόσωποι των συγκεκριμένων κλάδων στην Επιτροπή (κ.Βάσω Κουλουμπαρίτση, κ.Ευατάθιος Κατσαμπίρης και κ.Δημήτρης Καλαφάτης).

2.    Το Σωματείο «Αρκείσιος», όπως και όλα τα Σωματεία τα σεβόμαστε και συνεργαζόμαστε διαρκώς μαζί τους.  Συγκεκριμένα ήδη έχουμε ενημερώσει τον κ.Καμπανό ότι το Εκθεσιακό Περίπτερο του Δήμου στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Expo 14” είναι στην δωρεάν διάθεση,  την δική του όπως φυσικά και  κάθε ενδιαφερόμενου επαγγελματία.
3.    Βεβαίως, ο κ.Καμπανός είναι πάντοτε πρόθυμος και αποτελεσματικός σε κάθε συνεργασία με την Επιτροπή.
4.    Η επιθυμία του κ.Καμπανού να συμμετάσχει ο ίδιος προσωπικά στην Επιτροπή ποτέ δεν μας γνωστοποιήθηκε, γεγονός που θεωρήσαμε ότι οφείλεται στον υπερβολικό φόρτο εργασίας της εξαιρετικά επιτυχημένης επιχείρησής του και όχι σε αδιαφορία.
5.    Στην Επιτροπή συμμετέχει θεσμικά και η «Κράνη», που είναι άλλος ένας πρωταγωνιστικός Φορέας των Επιχειρηματιών του Νησιού.
6.    Η δημιουργία είναι βέβαιο ότι εμπεριέχει και την έννοια της «αβλεψίας», γεγονός που η συμπεριφορά μας επι τέσσερα χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν υποκρύπτει ποτέ καμία σκοπιμότητα.
7.    Ο αγώνας για διαρκή Τουριστική Ανάπτυξη αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο της Επιτροπής και εκεί δεν «χωρούν» παρεξηγήσεις και καταγγελίες, παρά μόνο διάλογος και συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Τουρισμού
Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής
ΠΗΓΗ   IONIANPRESS
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου