Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΑΡΙς



Τώρα καλό είναι αυτό το άρθρο για να φυλάμε τα «μέντε» μας, αλλά δεν ωφελούν πλέον τέτοιου είδους γραφές. Ένας ημιάγριος λαός (σε μεγάλο ποσοστό) οι Τούρκοι που πάνε σα τα πρόβατα όπου τους σπρώχνουν ήταν και δυστυχώς μεταλλάσσονται πολύ αργά. Με τον ίδιο τρόπο να ρίξετε ευθύνες και στους Δυτικούς και στους Νοταραίους τα πρωτοξάδελφα του Παλαιολόγου. Κάπου χρειάζεται άλλη πολιτική πιο έξυπνη. Αυτά τα γράφει κάποιος που σε άλλους καιρούς αρκετά επικίνδυνους μαζί με τον Ρισσιάνο το Σπύρο και ένα Θιακό τον Νεόφυτο βρισκόμασταν μια νύχτα σα καλαμιά στο κάμπο χωμένοι μέσα σε ένα τούρκικο κόλπο με γύρω – γύρω τούρκικα πολεμικά πλοία κάνοντας υποκλοπές και όταν ακούγαμε τη ξερή διαταγή προώθηση λέγαμε κλάψε με μάνα! Έδεκει σε κάποια φάση μου ψιθυρίζει ο Ρισσιάνος , φίλε άμα φάμε μονάχα κόκα κόλα στον πισινό να είσαι ευχαριστημένος. Χα χα χα χα. Με διαβάζεις μπαγάσα Σπύρο??? Μη τραβάμε ακραίες θέσεις λοιπόν γιατί οι φανατισμοί σε εποχές ειρήνης δεν ωφελούν πιστεύω. Σωστή πληροφόρηση στα νέα σε Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων από τον 19ο αιώνα!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
Kakakakakakakaka μπα σε καλό σου παλιόφιλε με πιάσανε και μένανε τα γέλια με αυτό το κακακά σου, μα την Αθηνά καιρό είχα να γελάσω!! Έ εμείς οι Θιακοκεφαλλονίτες είμαστε θεόκουρλοι έχουμε και ένα καλό μέσα σε τόσο μπερδεμένο κεφάλι που έχουμε. Κοίτα να δείς λέμε και κανένα αστείο να ξεδίνουμε και λίγο, είναι στο αίμα μας και άμα μας λείψει αυτό καήκαμε. Χα χα χα. Πάντως εγώ σας κογιονάρω και εσείς μου τη σκάσετε την Προναία Αθηνά στη πλαταία, ούτε αστείο δε με παίρνει να κάμω τρώω τσι «μπόμπες» ανάποδα και απανωτές, κάτι ήξερα που εύρηκα σπηλιά και κοιμάμαι ήσυχος! Αυτή όμως είναι Αθηνά Σουδελφού χα χα χα. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Όμηρος Τηλεμάχου Οδυσσείδης
Όπα, ωραίο εύρημα αυτός ο δίσκος!
Δεν τον έχω ματαδεί αλλά προκύπτει μέγα πρόβλημα, πού βρέθηκε?
Και για να εξηγηθώ καλύτερα, το 550 π.χ. το Κεφαλάνας δεν έπεται ότι σήμαινε Κεφαλλήνας.
Υπάρχει και η συνέχεια το Μεγάθυμος βέβαια που μας τα ανακατώνει λίγο τα πράματα.
Πιθανόν όμως να ήταν Μεγάθυμοι και οι Κεφαλάνες οπότε το Κεφαλονιά γράφεται με ένα λου (λ) αναγκαστικά και φεύγουμε από τα δύο (λ) του Ομήρου.
Πού βρέθηκε ο δίσκος λοιπόν???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ!,, ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,, ΚΑΙ  ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ
 ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ  κακακακακακακακακα (μου εμεινε από τα Κακκα-βα)
σε

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι διαβάζω και εγώ κληρούχα aris.
    Πήγα να απαντήσω τί θυμήθηκες ορέ? Αλλά ξεχνιούνται τέτοια πράγματα?
    Ξέχασες όμως την ακρίβεια των διαρκών εντολών δεν ήταν προώθηση, "διείσδυση" ήτανε.
    Διείσδυση – διείσδυση κοντέψαμε να πατήσουμε ναργιλέ στη προκυμαία! Χα χα.
    Και μία μέρα πριν έκανα το μπανάκι μου στην Έρισσο. Εκεί στη μέση τση θάλασσας μου φέρανε την ανάκληση αδείας, από τα γουλιά με φώναζε ο χωροφύλακας με το χαρτί στο χέρι και έφυγα με το φέρυ των καυσίμων! Μισή μέρα άδεια πρόλαβα από τις 10 που είχα πάρει. Ξεχνιούνται αυτά???

    Αλλά σάματι "πολλά" γράφεις.
    Ρ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή