Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΑΣ


1981 ME ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
20  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
ΚΑΙ  ΦΕΤΟΣ!!!
  • Elpitha Katsaiti OI TOYAΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ, ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΕΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ !!!!!!
  • Pierros Tzamarias Και γνώμη συμβουλευτικη από κάποιους που το ξέρουν καλά όχι από εμένα για να μην παρεξηγηθώ.... Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν δεύτερο σπίτι  τους εκεί..

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ Ρώτησα και περί εξέδρας.στο θεμα με τουαλέτες μάλλον έχει ερθει  κάποιο  Χάρτι για έγκριση για δυο χημικές όπως πηρε το αυτί μου. Μακάρι να υπήρχε  και ενημέρωση,,αλλά ακόμη περιμένουμε τον κύριο Τζωρτζάτο   που είχε πει οτι θα ερχόταν να συζητησουμε τα προβληματα
  • ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ !!!
    Είναι πολύ όμορφο να μπορούμε να χαιρόμαστε στον τόπο μας κάποιες μικρές αλλά απολαυστικές στιγμές. Πολύ περισσότερο τα παιδιά μας που ζητούν την ξενοιασιά και την περιπέτεια της ηλικίας τους. Είναι όμως χρέος όλων μας να φροντίζουμε εμείς οι μεγαλύτεροι για την ασφάλεια και την προστασία όλων των παιδιών που ζουν ή που επισκέπτονται τον τόπο μας! Χρόνια τώρα υπάρχει αυτή η εξέδρα που γενεές και γενεές έχουν βουτήξει απολαμβάνοντας καλοκαιρινές στιγμές στον Πόρο. Κανείς και ποτέ όμως από τους αρμόδιους φορείς και εκλεγόμενους ΑΡΧΟΝΤΕΣ αυτού του τόπου δεν βελτίωσε ΠΟΤΕ και δεν μερίμνησε για την αποκατάσταση και την ασφάλεια αυτού του τόσο γραφικού και τουριστικού σημείου στον Πόρο μας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου