Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πάντως ,ζούμε ιστορικές στιγμές στη χώρα μας!

ΣΧΟΛΙΟ  ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ!

Σαν να ξαναβιώνουμε τον Εμφύλιο πόλεμο που εμείς οι νεότεροι δεν ζήσαμε άμεσα αλλά μόνο μέσα από περιγραφές και που τώρα τον βιώνουμε δραματικά και πιο ζωντανά από αυτό που περιγράφει ένα βιβλίο Ιστορίας:.
Μια Ελλάδα θλιμμένη και ταπεινωμένη,με κατηφείς και απελπισμένους ανθρώπους που διχάζονται ανάμεσα στην καρδια και τη λογική τους,που παλεύουν να μην πολωθούν και αγωνίζονται να κρίνουν νηφάλια,αλλά αναπόφευκτα το ορμητικό κλίμα των ημερών τους παρασύρει στο ένα ή στο άλλο άκρο.
Μια Ελλάδα που αγωνίζεται στην καθημερινή βιοπάλη να αντεπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις κακουχίες και να δείξει ότι ο λαός της για άλλη μαι φορά είναι θύμα των απανταχού κακών πολιτιτκών επιλογών αλλά και των ανάλγητων λυκο-φίλων Ευρωπαίων "συμμάχων ".

Μια Ελλάδα που περίμενε το απολαυστικό Καλοκαίρι να δροσίσει την αβάσταχτη καθημερινότητά της στη γαλάζια δροσιά της θάλασσάς της και στο άπλετο φως του ήλιου της -που αυτά ακόμη δεν της τα έχουν στερήσει -και είναι αναγκασμένη να ανέχεται την οργανωμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ,το φανατισμό των πολιτικάντηδων και να βυθίζεται σε απελπισία για το μέλλον της,μέσα ή έξω από την Ευρώπη......
Μακάρι,αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει γρήγορα και με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για την πολύπαθη χώρα μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου