Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εργαστήρια Ζωγραφικής για Ενήλικες - 5η Συνάντηση με την Ναταλία Καπατσούλια

Η Τέχνη Αλλιώς
Κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή την ζωγραφική
" Οι αταίριαστοι: Στο ατελιέ του Van Eyck παρέα με τον Chagall" με την Ναταλία Καπατσούλια


Ο κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή τη ζωγραφική «Η Τέχνη Αλλιώς», ολοκληρώνεται με το 5ο κατά σειρά εργαστήριο με τίτλο "Οι αταίριαστοι: Στο ατελιέ του Van Eyck παρέα με τον Chagall" το οποίο συντονίζει η Ναταλία Καπατσούλια.

Πότε; Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, 5:30-7:00μμ
Πού; Στο Σπίτι του Δασκάλου, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου (αρχή λεωφόρου Ριζοσπαστών).

Το εργαστήρι θα ξεκινήσει με σύντομη εισαγωγή στη ζωγραφική και στο τι μας ωθεί να ζωγραφίζουμε. Θα συζητήσουμε για το τι μας αρέσει να βλέπουμε και τι περιμένουμε να δούμε σε έναν πίνακα, βλέποντας και σχολιάζοντας χαρακτηριστικά έργα τέχνης διαφορετικών εποχών. Θα μιλήσουμε ειδικότερα για τον Jan Van Eyck και τον Marc Chagall, και στη συνέχεια θα τοποθετήσουμε σε ένα δικό μας έργο στοιχεία και των δύο με την τεχνική του κολάζ.
Η Ναταλία Καπατσούλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Σκίτσο, Εικονογράφηση και Γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εικονογράφησης στην Ιταλία. Εργάζεται ως εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Έχει πάρει μέρος σε συλλογικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Γαλλία και Ιταλία). Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας.

Σας ενημερώνουμε ωστόσο ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο εργαστήριο έχει ήδη συμπληρωθεί και σας ευχαριστούμε για την ενθουσιώδη ανταπόκριση!

Ήταν χαρά μας που καταφέραμε να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο του χειμώνα!


Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου