Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ε.Α.Σ. : Τρέχει Χρηματοδότηση για Aναλύσεις Μελιού


         Ο Ε.Α.Σ. ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό Μελισσοκόμο ότι, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση  σχετικά με τον  καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων για την εφαρμογή της δράσης 4.1 «Αναλύσεις Μελιού» έχει ξεκινήσει η περίοδος εφαρµογής του επιδοτούμενου Προγράµµατος  για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το 2016».                                          
        Τα μελισσοκομικά προγράμματα και συγκεκριμένα δράσεις, όπως οι Αναλύσεις Μελιού, στηρίζουν έμπρακτα και απευθείας τους ντόπιους Μελισσοκόμους, επιτρέποντας τη συνέχιση της παραγωγής μελιού υψηλής ποιότητας, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.   
                                                                                     
        Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης επιδιώκοντας την μεγιστοποίηση της απορροφητικότητας των διαθέσιμων πόρων, μέσω δράσεων όπως η παραπάνω, προς όφελος των ντόπιων Μελισσοκόμων και της Κεφαλλονίτικης & Θιακής ποιοτικής παραγωγής μελιού, παρέχει καθημερινά δωρεάν διευκρινήσεις στα γραφεία του πιστοποιημένου  Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

                           Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου