Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τελείωσαν τα χωματουργικά στον Καραβόμυλο..... Σειρά παίρνει ο συνθετικός χλοοτάπητας (Φώτο)Προχωρούν με εντατικό ρυθμό τα έργα στο Δημοτικό του Καραβόμυλου και σε λίγο καιρό το όνειρο γενιών και γενιών, θα πάρει "σάρκα και οστά" και θα αποκτήσουν το μικρό, δικό τους του παλατάκι!
Ήδη τα χωματουργικά και τα αποστραγγιστικά έργα τελειώνουν, ο χώρος έχει στρωθεί και πατηθεί κατάλληλα (έγινε πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά από την εταιρία «Χ. Παπαδημάτου») και αναμένεται άμεσα η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, ο οποίος θα είναι τελευταίας γενιάς.
Πραγματικά ένα έργο που θα ανακουφίσει την τοπική ομάδα της Σάμης, αλλά και τις υπόλοιπες των όμορων περιοχών, αφού θα σταματήσουν  οι χρονοβόρες μετακινήσεις και η ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα για την κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή και τη νεολαία. 
Ήταν ένα προσωπικό του στοίχημα και το κέρδισε. Ας τον ακολουθήσουν και άλλοι!
Συγκινητική ήταν η ανάρτηση του εξαίρετου ποδοσφαιριστή της Σάμης, Παντελή Περιβολάρη στην προσωπική του σελίδα στο F/B. Λίγες λέξεις που τα λένε όλα!
«Τα παιδικά μας όνειρα είναι εδώ.... Προχωράνε μπρος στα μάτια μας... Και εμείς απλά περιμένουμε με ανυπομονησία....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου