Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εφηβικό ΣΦΗΚΑ - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων η ομάδα του Κεφαλληνιακού γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την ομάδα της Σφηκα. Η ομάδα της Πάτρας ξεκίνησε το παιχνίδι με ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο. Οι παίκτες του Κ.Α.Ο., που για τους περισσότερους από τους οποίους ήταν η πρώτη αγωνιστική τους εμπειρία, δεν αντέδρασαν σωστά και το σκορ άνοιξε από το πρώτο δεκάλεπτο. Τα αρκετά λάθη, έδωσαν εύκολους πόντους και ψυχολογία στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σφήκα, σεβόμενη το fair play, σταμάτησε την πίεση και το παιχνίδι ισορρόπησε από άποψη ρυθμού.
Από την άποψη της εμπειρίας, ήταν μια χρήσιμη ''κρυάδα'' για τους παίκτες του Κεφαλληνιακού, έτσι ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν τις απαιτήσεις του παιχνιδιού ενός εφηβικού πρωταθλήματος. Το κεφάλι ψηλά και συνέχεια με πολύ δουλειά και προσπάθεια στην προπόνηση!  


ΣΦΗΚΑ 2006 - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 93 - 15 (29 - 4,23 - 5, 23 - 4, 18 - 2)



ΣΦΗΚΑ 2006 (ΝΤΟΥΒΑΣ Γ.): ΤΣΙΡΟΣ 2, ΑΝΔΡΟΪΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΓΚΑΔΟΛΟΣ 1, ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ 8, ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ 13(1), ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗΣ 3(1), ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 18(2), ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 18(2), ΔΙΠΛΑΡΟΣ 4, ΣΟΪΝΤΡΗΣ 23(2)

Κ.Α.Ο. (ΔΑΜΚΑΛΗΣ Α.): ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Ν., ΚΟΥΤΑΒΑΣ Δ., ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Χ., ΜΠΛΕΤΣΟΣ Γ., ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Η., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ. 7, ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Γ. 4, ΒΑΝΔΩΡΟΣ Α. , ΜΠΛΕΤΣΟΣ Δ. 4, ΔΑΝΑΛΑΤΟΣ Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου