Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πάει για ρεκόρ Γκίνες μία Κεφαλλονίτισσα windsurfer, ετών... 78

Η 78χρονη Αναστασία Γερολυμάτου, με καταγωγή από το Πυργί της Κεφαλλονιάς, που ζει πλέον μόνιμα στην Ελβετία, δηλώνει «φανατική windsurfer». Ναι, καλά διαβάσατε...

Παρά την ηλικία της, ασχολείται επί σειρά ετών με το windsurfing στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στις Μηνιές στην Κεφαλλονιά και έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής, εκφράζοντας την επιθυμία της για την ανάδειξη της Κεφαλλονιάς σ’ αυτό το κομμάτι της εναλλακτικής μορφής τουρισμού, ενώ παράλληλα ζήτησε τη συνδρομή όλων για την επέκταση της τουριστικής περιόδου. 

«Πρέπει να ανοίξουμε τη σεζόν στους τουρίστες κι όχι να την κλείνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά και δεν έκρυψε ότι το όνειρό της είναι να δει την παραλία να γεμίζει με τουρίστες. 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κι αντιδήμαρχος του νησιού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος, όπως έκανε γνωστό, ασχολείτο επίσης στα… νιάτα του με το windsurfing, πρότεινε στην κα Γερολυμάτου να γίνουν ενέργειες έτσι ώστε να ενταχθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η γηραιότερη windsurfer στον κόσμο! 

Τον τίτλο αυτό κατέχει μέχρι σήμερα ένας Έλληνας από την Αυστραλία! Πρόκειται για τον Ότο Κομμάνος, ο οποίος γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1913 στη χώρα μας και μετά τη συνταξιοδότησή του το 1986 (σε ηλικία 73 ετών) ξεκίνησε να κάνει windsurfing δύο και τρεις φορές την εβδομάδα σε λίμνες της Αυστραλίας! 

Πηγή: efimeridakefalonia.gr
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016, 11:56

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου