Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Παραλαβή έργου “Αποχέτευσης Σκάλας”: Οι ενστάσεις από την αντιπολίτευση και η μη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για το αν και πότε το έργο θα λειτουργήσει

Πολλές ήταν οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν από την αντιπολίτευση όσον αφορά το θέμα που ήρθε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΚΑΛΑΣ».
Από την Δημοτική Αρχή δεν δόθηκε καμία σαφής δέσμευση, για το πότε και αν θα μπορέσει να λειτουργήσει το ζωτικό έργο για την περιοχή της Σκάλας.
Τις επιφυλάξεις του άλλωστε εξέφρασε και ο επικεφαλής του ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης, ο οποίος ήταν στην επιτροπή της προσωρινής παραλαβής: «Είναι απαράδεκτο μία μέρα πριν λήξει η προθεσμία να γίνεται η παραλαβή, χωρίς να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το έργο. Πήγαμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, και από τα πράγματα που ελέγξαμε και είδαμε πως κάποιες αντλίες δεν λειτουργούσαν και υπήρχαν προβλήματα στις γεννήτριες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό εκεί για να το συντηρεί. Αν χρονίσει έτσι η κατάσταση περισσότερο θα μετράμε απώλειες.

«Είναι ένα έργο το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα και είχε προβλήματα στην κατασκευή του. Έχουμε ερωτήματα και επιφυλάξεις για αν το έργο μπορεί να λειτουργήσει» δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης επίσης πρότειναν να γίνει ένα ξεχωριστό δημοτικό συμβούλιο για το έργο της αποχέτευσης της Σκάλας, ώστε να διατυπωθεί πώς και πότε θα λειτουργήσει.
«Δεν ξέρουμε πότε και αν θα προχωρήσει αυτό το έργο. Ψηφίζουμε την παραλαβή του με τις επιφυλάξεις που αναφέραμε» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Ανδρέας Ζαπάντης.
Παρακάτω το βίντεο απο την συζήτηση. 
πηγη inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου