Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΣΚΙ

Το εναρκτήριο λάκτισµα για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στην Ένωσή µας έχει προγραµµατιστεί για το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεµβρίου 2018. Τα σωµατεία δυστυχώς καλούνται να αγωνισθούν στα ελάχιστα γήπεδα που υπάρχουν διαθέσιµα στο Νοµό µας ενώ συνωστίζονται για τις προπονήσεις τους κυρίως στο γήπεδο των Κεραµειών καθώς το ∆ΑΚ Αργοστολίου βρίσκεται ακόµα υπό κατασκευή και αναβλήθηκε για ακόµη δυο µήνες η παράδοσή του προς χρήση. Ένα ακόµη γήπεδο, αυτό των Τζαννάτων, αδυνατεί να φιλοξενήσει τα σωµατεία της περιοχής για προπονήσεις και για αγώνες καθώς είναι εκτάκτως κλειστό λόγω εργασιών για αλλαγή χλοοτάπητα.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Κεφαλληνίας Ιθάκης αισθανόµενη τα ογκώδη προβλήµατα που ταλανίζουν τα σωµατεία – µέλη της και αφουγκραζόµενη τις ανάγκες τους, αποφάσισε να παραχωρήσει το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο για προπονήσεις των σωµατείων µέχρι τέλος του έτους χωρίς καµία επιβάρυνση εκ µέρους αυτών.Μέριµνα µας είναι να διευκολύνουµε τα σωµατεία µας µε κάθε τρόπο στην δυσχερή αυτή περίοδο που διανύουν µε την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων και οικονοµικών πόρων και για το λόγο αυτό η Ένωση θα καλύψει πλήρως και εξ ιδίων πόρων τα έξοδα λειτουργίας του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου µέχρι το τέλος του έτους προκειµένου να διευκολυνθούν τα σωµατεία – µέλη της.
Το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο θα φιλοξενήσει τις οµάδες που επιθυµούν να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις τους ελπίζοντας ότι το νέο έτος θα µπορέσουν επιτέλους να πραγµατοποιούν τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους στο πολυαναµενόµενο ανακαινισµένο ∆ΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
Τέλος, θα θέλαµε να διαβεβαιώσουµε τα σωµατεία µας ότι θα σταθούµε µε κάθε τρόπο αρωγοί στην προσπάθεια τους καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου µε όσα µέσα και δυνάµεις διαθέτουµε. Η παραχώρηση του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου είναι µόνο η αρχή.

Έπρεπε να φτάσουμε σε οριακό σημείο ώστε να παραχωρήσουν το Ενωσιακό γήπεδο στις ομάδες οι οποίες “παλεύουν” να κάνουν προπονήσεις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων…!!!
Η διοίκηση της ΕΠΣΚΙ έκανε αυτό που αρμόζει και το οποίο ήδη άλλες ποδοσφαιρικές Ενώσεις το έχουν κάνει πράξη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου