Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ποιοι πολεμουν τα αυτονοητα?

  • ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ "ΦΩΝΑΖΕΙ"
    POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
    ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ "ΦΩΝΑΖΕΙ"
  • Έλπη Τσουρούφλη Μάκη λυπάμαι και εγώ με την σειρά μου για αυτήν την εξέλιξη επικοινώνησε με τις Ομοσπονδίες του Εξωτερικού να έχεις και τους ομογενείς μας σε δράση Οι Κεφαλλήνες του εξωτερικού είναι ενωμένοι και στα εύκολα και στα δύσκολα, αυτό τον καιρό είναι ακόμη πολύ εδώ που ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Ετοίμασε αν θες κάποια ενημέρωση ? στον κόσμο που ενδιαφέρεται να αναδειχθεί αυτό το μείζον θέμα, θα σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε να ενημερωθεί ο κόσμος για όλα αυτά
    1
    Απόκρυψη ή αναφοράΣτελιος Πολιτης Αγωνίζεται ο Μάκης από το 1992!!!Και ακόμη να καταφέρει να σώσει ένα ιστορικό μνημείο!!!Δεν γνωρίζω ποια συμφέροντα εμποδίζουν αυτή την αρχαιολογική ανακάλυψη ,αλλά είναι προκλητικό μετά από τόσα χρόνια να παραμένει απροστάτευτο, φαίνεται ότι κάποιοι δεν τους αρέσει ότι ο Μάκης πρώτος ανέδειξε αυτό το πολύτιμο για την Κεφαλονιά μνημείο!!!
    1
    • Makis Metaxas Αγαπητέ Στέλιο αφού πρώτα σου στείλω τους χαιρετισμούς μας από το νησί θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την βοήθεια και την στήριξη σε εκείνες τις εποχές. Όπως και εσύ επισημαίνεις σχεδόν επί 30 χρόνια δίνουμε μάχη για τα αυτονόητα. Πολεμούν ανελέητα αυτό το μνημείο θεοί και δαίμονες ελπίζοντας ο φθοροποιός χρόνος να κάνει την δουλειά του ή ενδεχομένως σε έναν σεισμό για να το καταχώσει και να εξαφανισθεί από τον χάρτη. Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανασυρθεί το πέπλο και θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια Και για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ τους αγαπητούς μας Ιθακησίους, τους τελευταίους Ακρίτες της δικής μας εποχής οι οποίοι μάχονται και αυτοί με νύχια και με δόντια για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες των προπατόρων μας στην χώρα των Λωτοφάγων.
  • Orestis Kappatos ΝΤΡΟΠΗΑπόκρυψη ή αναφορά
    • Makis Metaxas Ντροπή και ασέβεια για τα οστά των νεκρών μας που ανασύραμε από τον τάφο τους αγαπημένε μου Ορέστη. Αυτή την Ελλάδα της αμνημοσύνης που δεν σέβεται ούτε τους τάφους των προγόνων μας θα πρέπει την αλλάξουμε αγαπημένε μου Ορέστη αλλιώς να πάμε να πνιγούμε.
  • Ευρυδίκη Λειβαδά Τελικά ποια είναι τα desous της υπόθεσης? Τι πραγματικά κρύβεται? Πως εμποδίζεται το αυτονόητο?
    1
    • Makis Metaxas Αγαπητή μου Ευρυδίκη βρεθήκαμε πολλές φορές τόσο εμείς όσο και εσύ κοντά στον αείμνηστο τον Γεράσιμο τον Αρσένη να συζητάμε αυτό το θέμα αναζητώντας τι είναι αυτό που στην πραγματικότητα κρύβεται πίσω από αυτήν την απαξίωση και τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται αυτό το μνημείο. Εκείνο που μπορώ να πω είναι πως δίνεται μεγάλος αγώνας για να μην αποκαλυφθεί τι στην πραγματικότητα σηματοδοτεί το μνημείο αυτό και το δεύτερο να μην εφαρμοστεί η μελέτη της συνολικής ανάδειξή του και έτσι να μην γίνει ποτέ προορισμός, δηλαδή να παραμείνει το μνημείο εκεί μόνο του μέσα στην εγκατάλειψη και την περιφρόνηση μέχρι να ξεχαστεί. Αυτό είναι που θέλουν και να το ξέρεις το θέλουν πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου