Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο Θεός Ήφαιστος με εντολή τού Παντοκράτορα Δία, πήρε χώμα και νερό (όλα οι αντιγραφείς τα βρήκαν έτοιμα, δεν χρειάστηκε να σκεφτούν) και έπλασε μιά πανέμορφη θνητή γυναίκα, την Πανδώρα. Αφού όλοι οι Θεοί τού Ολύμπου την προίκισαν με δώρα, την έστειλε στον Επιμηθέα, τον μικρό αδελφό τού Προμηθέα. Αυτός την έκανε γυναίκα του και απέκτησε τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα.
Ο Έλληνας είναι ο Επώνυμος και Γενάρχης τού Ελληνικού 'Εθνους, γιά τον οποίον πολλές και ποικίλες παραδόσεις έχουν αναφερθεί. Γιός τού Παντοκράτορα Δία και τής Πύρρας, γι’ αυτό και οι απόγονοι αυτού, ως ''Διογενεῖς'', έγιναν έθνος Ευγενές. Ακολούθησαν τα αδέλφια του, χωρίς να ανακατευτεί ξανά ο Παντοκράτορας Δίας στην ζωή τού ζευγαριού. Αδελφός τού Αμφικτύωνα και της Πρωτογένειας, από την νύμφη Ορσηΐδα και πατέρας τού Αιόλου, Δώρου και Ξούθου, τού πατέρα τού Αχαιού και τού Ίωνα. Αν θέλετε όλα τα ονόματα των Ημιθέων και των Ανθρώπων (Γεναρχών), αυτά αναγράφονται στον Ησίοδο (Θεογονία).

Η παράδοση αυτή ήταν η περισσότερο διαδεδομένη και γιατί με την μυθολογική γενεαλογία ερμήνευε την καταφανή μεταξύ των Ελληνικών φυλών συγγένεια, των οποίων οι Επώνυμοι γίνονταν γιοί (Αίολος, Δώρος) και εγγονοί (Αχαιός, Ίωνας) του Έλληνα και γιατί με την συγγένεια Έλληνα και Αμφικτύωνα, συμβολικών αντιπροσώπων τού 'Εθνους και τής Aμφικτιονικής συναδέλφωσης των διαφόρων λαών του, υποδηλώνονταν ότι όπως ακριβώς πιστεύεται σήμερα, Έλληνες ονομάστηκαν οι αμφικτιονικοί λαοί τού Έθνους, σε αντίθεση με τους μη αμφικτιονικούς λαούς του.
Από τους συγγραφείς, πρώτος ο ιστορικός Θουκυδίδης έγραψε, πως με το όνομα Έλληνες από τον καιρό τού Ομήρου, μνημονεύονταν μία από τις τρεις φυλές τού βασιλείου τού Αχιλλέα που κατοικούσε στην πόλη Ελλάδα. Ο Έλληνας έχτισε μιά πόλη 14-15 χλμ. ανατολικά τού Δομοκού κι έδωσε το όνομά του: Ελλάς. Κοντά στα ερείπια τής Ελλάδας, σήμερα βρίσκεται το χωριό Μελιταία. Τα αρχαία τείχη που περιέβαλλαν τα ανάκτορα τού βασιλιά δέσποζαν τής κοιλάδας τού Ενιπέα. Εκεί βρίσκεται και ο τάφος τού Έλληνα, γιατί ο Στράβων γράφει ''ότι στην αγορά τής πόλης Μελιταίας δείχνονταν επί των ημερών του ο τάφος τού Έλληνα''💙 και ''ότι οι Μελιταίοι τοποθετούσαν την Αρχαία Ελλάδα σε δέκα στάδια (1850μ.) μακριά από την πόλη τους και πέρα από τον Ενιπέα''.
Η εξάπλωση τού ονόματος Έλληνες προήλθε από την επικράτηση των κατοίκων τής Φθιώτιδας, επί των άλλων συγγενικών λαών, οι οποίοι ζητούσαν την βοήθειά τους (Θουκ. Α’ γ΄). Δηλαδή κατά την αντίληψη τού μεγάλου ιστορικού, Έλληνες ονομάστηκαν πρώτα οι σύμμαχοι των Ελλήνων τής Φθιώτιδας, η οποία δεν απέχει και πολύ από την αντίληψη των νεώτερων, ότι Έλληνες ονομάστηκαν, πρώτα οι αμφικτιονικοί λαοί τής Αρχαίας Ελλάδας. Του Έλληνα αυτού, τού γιού δλδ τού Παντοκράτορα Δία και ισχυρότατου, κατά τον Θουκυδίδη βασιλέα τής Φθιώτιδας, ο οποίος είχε δώσει το όνομά του σε μία από τις φυλές τής χώρας και η οποία θα άκμαζε προ τού Τρωϊκού πολέμου, αφού προϋπήρχε αυτού φυλή Ελλήνων στην Φθιώτιδα. Εκτός τού παραπάνω Έλληνα, μνημονευόταν από τους Αρχαίους και άλλος Έλληνας, ο οποίος λεγόταν ότι ήταν τρισέγγονος αυτού και γιός τού Φθίου, γιού τού Αχαιού και εγγονού τού Ξούθου, γιού τού πρώτου Έλληνα. Στα Ομηρικά έπη, λοιπόν, ο όρος ''Ἑλλὰς'' σήμαινε την χώρα που ανήκε στο κράτος τού Πηλέα και κατοικουμένη από τους Μυρμηδόνες, πατρίδα τού Αμύντορα, πατέρα τού Φοίνικα (Ι΄ 447 – 448, 47). Συναντάται στον Όμηρο επίσης και ως πόλη (στον κατάλογο των νέων, Β 683 – 684), ενώ οι κάτοικοι τής Ηπειρωτικής Ελλάδας και των νησιών καλούνται ''Δαναοὶ'' (''φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες'') και ''Ἀργεῖοι'' και ''Ἀχαιοί''. Από την στενή αυτή περιοχή, επεκτάθηκε στην διάρκεια των χρόνων, επί των κατοίκων ολόκληρης τής Θεσσαλίας και τής Μακεδονίας κατ’ αρχάς και μετά σε όλη την νότια κείμενη χώρα, Στερεάς και Πελοποννήσου και ανατολικά και δυτικά μέχρι την Κρήτη, τα Ιόνια νησιά και τα νησιά τού Αιγαίου Πελάγους και διατηρήθηκε έτσι μέχρι τους πρώτους Ιουδαιο-xριστιανικούς αιώνες.
Ταξιάρχης Γ. Καράλης
```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.✔️
Γιά να γυρίσουμε όμως λίγο στην αρχή: ''(όλα οι αντιγραφείς τα βρήκαν έτοιμα, δεν χρειάστηκε να σκεφτούν)''.
Οι αντιγραφείς δεν μπόρεσαν όμως να δώσουν αποδείξεις ιστορικής ύπαρξης στον πρωταγωνιστή τής ψευδοϊστορία τους. Και πως θα μπορούσαν άλλωστε;;;;
Τελικά, τι είναι τα 2.000 και πλέον χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα τού πανδαμάτωρ χρόνου;;; 'Ενα ανοιγόκλεισμα ματιού. ΤΙΠΟΤΑ. Τι είναι αυτός ο χρόνος, μπροστά στο ταξίδι τής αθανάτου ψυχής, οδεύοντας προς τον προορισμό της;;;; ΤΙΠΟΤΑ.
'Ολα με τον χρόνο θα διορθωθούν και οι ασεβείς θα τιμωρηθούν γιατί καταπάτησαν και καταπατούν τις θείες αρχές, τούς θείους νόμους τού Σύμπαντος. Κόντρα σε αυτούς τούς νόμους δεν μπορεί να πάει ΟΥΔΕΙΣ, ούτε αυτό το ίδιο το Σύμπαν, καθώς θα άλλαζε η φύσις του. Ούτε θεός.
Ούτε οι ίδιοι φυσικά πιστεύουν αυτά που έχουν επιβάλλει διά τής βίας να πιστεύει, όλη την ανθρωπότητα. Γιατί γνωρίζουν. 'Αλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα από τα προσωπικά τους ακόρεστα και αφύσικα ..ζωώδη πάθη τους. Το άδικό τους το εκδήλωσαν, το επέβαλαν ..με την βία, με μίσος.
🔸Εν αντιθέσει με τους Ιεροφάντες, με τούς ιερείς των προγονικών μας Ιδεών. Οι οποίοι γιά χιλιάδες χρόνια, όλοι τους ανεξαιρέτως, ΟΛΟΙ, έμειναν αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέσβευαν.. και ως παράδειγμα τού προσωπικού τους βίου. Μέχρι και τον τελευταίο. Μέχρι και τον τελευταίο νόμιμο Ιεροφάντη των Μυστηρίων, τον Ευμολπίδη Νεστόριο, ο οποίος και ανήγγειλε την αρχή τής μεγάλης πνευματικής νύχτας γιά την ανθρωπότητα. 'Ολοι τους....
Γιατί;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ...ΑΝΑΓΚΗ.
🔸Το ίδιο ισχύει και σε θεϊκό επίπεδο. Είμαστε η αντανάκλασή τους. ΠΟΤέ απολύτως ΠΟΤέ ο Δίας/Ζεύς και οι υπόλοιπες θεότητές μας, ούτε καν τα τέκνα τους οι 'Ελληνες, δεν βασάνισαν, τιμώρησαν, αιματοκύλισαν, αφάνισαν λαό ή έθνος γιά να γίνουν πιστευτοί.
Γιατί;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ....ΑΝΑΓΚΗ.
-
-
-
-
Ε. Σ.Δημητρίου....

1 σχόλιο:


  1. Καλά αυτό το άρθρο είναι για τα μπάζα!! χα χα χα.
    Σε τί να εκφράσει αντίθετη άποψη κανείς αφού θα μπλεχτεί σε συνεχόμενες μπουρδολογίες ??
    Πάντως πλάκα - πλάκα μου έφτιαξε τη διάθεση ο συγγραφέας, αλλά και μου εμπλούτισε τις γνώσεις μου πάνω στη θεωρία της ύπαρξης Ελλήνων και «Νεοελλήνων» !!!!!!

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή