Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Το κόλπο για να βγάζει λεφτά μια Γαλλιδα,, πόνταρε τα ανάποδα σημεία από αυτά που έπαιξαν ο πατέρας και ο σύζυγός της

Μία Γαλλίδα έγινε πλούσια βρίσκοντας το αποτέλεσμα σε 14 παιχνίδια ποδοσφαίρου. Ενδιαφέρον έχει το πώς τα διάλεξε: πόνταρε τα ανάποδα σημεία από αυτά που έπαιξαν ο πατέρας και ο σύζυγός της! Πλέον, ο τραπεζικός λογαριασμός της αυξήθηκε κατά 604 χιλιάδες ευρώ!
Εχει βρει το… κόλπο για να βγάζει λεφτά η Γαλλίδα που ζει στη Βόρεια Γαλλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Seine-et-Marne. Πήρε… χαμπάρι πόσο «κουβάς» είναι ο σύζυγος και ο πατέρας της και αποφάσισε να παίζει τα αντίθετα από αυτά που ποντάρουν εκείνοι!


Πρώτη φορά που δικαιώθηκε ήταν μερικά χρόνια πριν, όταν κέρδισε περίπου 35.000 ευρώ χρησιμοποιώντας αυτή την τακτική. Αυτή τη φορά όμως έπιασε πραγματικά την καλή και η νίκη που πέτυχε της απέφερε κάτι παραπάνω από 604,000 ευρώ. Συγκεκριμένα, παίζοντας στο γαλλικό Parions Sport Loto Foot που είναι κάτι σαν το αντίστοιχο δικό μας ΠΡΟ-ΠΟ, συμπλήρωσε το δελτίο της με τα ανάποδα σημεία από εκείνα που είχαν βάλει στο δικό τους δελτίο ο σύζυγος και ο πατέρας της!
Βρήκε συνολικά 14 σημεία από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, την Πρέμιερ Λιγκ και την Σέριε Α της Ιταλίας. Το μεγάλο τζακ ποτ το κέρδισε στις 13 Ιανουαρίου, η είδηση όμως έγινε γνωστή σχεδόν ένα μήνα αργότερα. 
«Ο πατέρας μου και ο σύζυγός μου είναι μεγάλοι ποδοσφαιρόφιλοι, παρακολουθούν συνέχεια μπάλα. Εγώ δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, όμως αποφάσισα να ακολουθήσω την τακτική αυτή για να έχω κι εγώ κάτι να παρακολουθώ όσο οι άντρες βλέπουν ποδόσφαιρο. Είδα ότι κέρδισα στον online λογαριασμό μου και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν το πίστευα. Μου πήρε λίγες ώρες για να το συνειδητοποιήσω», δήλωσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου