Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Καρναβάλι πόρου Κεφαλονιάς – Χαιρετισμός του Προέδρου της κοινότητος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες η κοινότητα πόρου σας καλωσορίζει στη μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού.
Θα ζητήσω την συμπάθεια και την κατανόηση σας διότι τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος της περιοχής μας, λογω προγραμματισμένων υποχρεώσεων που αφορούσαν την συμμετοχή τους στην Σερβία για τον τουρισμό, δεν είναι σήμερα μαζί μας γι αυτό και ανοίγω εγώ την εκδήλωση. θα μου επιτρέψετε να σας πω για να μην ξεχάσω κανέναν ότι από τον δήμο είναι όλοι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών όπως ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Πεφανης που είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

Φίλες και φίλοι Η δυναμική των προηγούμενων χρόνων ανέδειξε το Καρναβάλι του πόρου ως πρωτοπόρο και ξεχωριστό κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και εμείς. Με επικεφαλής την τοπική κοινότητα πόρου αλλά και με την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής ευελπιστούμε και επιδιώκουμε να κρατήσουμε και να αναβαθμίσουμε αυτή τη ζωντανή πολιτιστική αξία του Καρναβαλιού, γεμίζοντας έστω και για λίγο τη ζωή μας με χρώματα, χαρά, μουσική, χορό, γλέντι!
Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο πανηγύρι, αφεθείτε στους ρυθμούς της μουσικής και κρατείστε στην καρδιά σας τα χρώματα και τους ήχους μιας αλλιώτικης μέρας
ΚΑΛΗ σας ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
Ο πρόεδρος κοινότητας πόρου
Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου