Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ταφος Τζαννατων .επιτελους Ξεκολαμε!!!!!!!

Makis Metaxas
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Σε λίγη ώρα ξεκινώ με την ιδιότητα του Προέδρου της Εταιρείας Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας, (του φορέα που εκπόνησε και παρέδωσε προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Πολιτείας την μελέτη Προστασίας και Ανάδειξης του Θολωτού Τάφου Τζαννάτων) την αποστολή της συγκεκριμένης Μελέτης την οποία παραλάβαμε προχθές το μεσημέρι, προς όλους τους αρμόδιους αποδέκτες.
Είναι εκείνη η μελέτη που οι εκ του νόμου υπεύθυνοι φορείς επί μήνες "δεν ήξεραν" που ήταν και σε πιο στάδιο βρισκόταν !!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Βουλευτή του νομού μας κύριο Παναγή Καππάτο καθώς και τους θεσμικούς μας εκπροσώπους που συμμετείχαν στην καθοριστική σύσκεψη που έγινε στο γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Λίνας Μενδώνη η οποία δεσμεύτηκε για την επίλυση του όλου θέματος.
Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στην σχετική επιστολή που συνοδεύει την μελέτη την οποία σας κοινοποιώ για να λάβετε γνώση μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που μας συντροφεύετε και βρισκόσαστε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ήταν θέμα τιμής για όλους εμάς αλλά και το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως κοινωνία τόσο για το μνημείο και την διάσωσή του όσο και για την αξιοπρέπειά ημών και των συνανθρώπων μας που πίστεψαν και αγωνίζονται για μια καλύτερη πατρίδα.





1 σχόλιο:

  1. This is how my pal Wesley Virgin's adventure starts with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    Wesley was in the military-and shortly after leaving-he found hidden, "self mind control" tactics that the CIA and others used to get anything they want.

    THESE are the same methods many famous people (especially those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and famous.

    You probably know that you use only 10% of your brain.

    Mostly, that's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

    Maybe this thought has even occurred INSIDE OF YOUR own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain seven years back, while driving an unlicensed, beat-up trash bucket of a car with a suspended license and with $3.20 in his bank account.

    "I'm absolutely fed up with living paycheck to paycheck! When will I finally succeed?"

    You've been a part of those those conversations, ain't it so?

    Your very own success story is going to be written. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή