Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Καθαρίστηκε από τον Δήμο ο χώρος του μνημείου “Περσέας”-Κουρκουμέλης: “Θα έπρεπε να έχει μια καλύτερη προβολή” (εικόνες)

 

Πόρος: Καθαρισμός χώρου μνημείου "Περσέας"

Ένα από τα ομορφότερα μέρη του Πόρου για να διαλογιστείτε και να νιώσετε την πολυπόθητη εσωτερική γαλήνη κ αρμονία, είναι η περιοχή του σαρακίνικου που την χαίρονται όχι μόνο οι κάτοικοί της, αλλά και όλοι όσοι επισκέπτονται το μνημείο "Περσέας" και την βόλτα.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έγινε προσπάθεια από τα συνεργεία του Δήμου Αργοστολίου και καθαρίστηκε ο δρόμος που οδηγεί στο μνημείο. Κόπηκαν ξεραμένα και πεσμένα δέντρα που απομακρυνθήκαν τα σπασμένα κλαδιά και καθαρίστηκε και καλλωπίστηκε ο χώρος του μνημείου.
Ένα μνημείο που είναι αφιερωμένο στους κεφαλονίτες που φυγάδευσαν τον μοναδικό επιζήσαντα του βρετανικού υποβρυχίου "Περσέας" στις 6 Δεκεμβρίου 1941, από αυτό το σημείο.
Είμαι βέβαιος για όσους θέλουν να περάσουν μερικές στιγμές ηρεμίας μπορούν να το επισκεφτούν. Ο ρομαντισμός της περιοχής, αλλά και η απίστευτη θέα από την κορυφή του παλαιού σιλό (γύψου), με τα κύματα χτυπάνε πάνω στα τραχιά βράχια, τα ταχύπλοα περνούν κάτω από το σιλο μέσα από τα γαλάζια νερά και η καθαρή θάλασσα που κάνει ορατό το βυθό θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαλαρώσει.
Όσο πιο χαλαροί νιώσετε, τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι ο διαλογισμός σας για να ηρεμήσετε το νου και το σώμα σας .
Αξίζει η επίσκεψη όλων.

Ο πρόεδρος κοινότητας πόρου
Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Στο σημείο των εργασιών παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Πρόννων και πρόεδρος τουριστικής επιτροπής , Νικόλαος Κουρκουμέλης, ο οποίος δήλωσε ότι το μνημείο εντυπωσιάζει από το μέρος που βρίσκεται και θα έπρεπε όμως να έχει μια καλύτερη προβολή.

Ist möglicherweise ein Bild von Natur, Straße und Text „ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΙΟΥ- ΠΡΩΝΝΩΝ ELIOS- PRONNOI ΜΝΗΜΕΙΟ Y/B "ΠΕΡΣΕΥΣ' MUNICIPALITY MEMORIAL PLAQUE H.M.S. PERSEUS" 100m“
Ist möglicherweise ein Bild von Baum und Natur
Ist möglicherweise ein Bild von Natur und Baum
Ist möglicherweise ein Bild von Natur
Ist möglicherweise ein Bild von Baum, Natur und Ozean
+3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου