Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ

 ΝΙΚΟΣ  ΚΑΜΠΑΝΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με την Ομηρική μας θεωρία: Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της δαπάνης για το βιβλίο των ατράνταχτων επιχειρημάτων στα αγγλικά καλύφτηκε από τους φανατικούς υποστηρικτές μας στη μνήμη συνεργατών και έτσι το διανείμαμε δωρεάν πόρτα – πόρτα σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κεφαλλονιάς, ακόμα και με 45 βαθμούς στον καύσωνα τις μέρες των Ολυμπιακών αγώνων.

Προσωπικά είμαι ευγνώμων ακόμα και στον Μίλτο Τεντόγλου για την ψυχολογική δύναμη που μας έδωσε τις μέρες εκείνες, μια που ανέκαθεν ήμουν οπαδός του στίβου. Αντοχή και υπομονή μου ενέπνευσε και ο ΚΥΝΗΓΑΚΗΣ του κολυμβητικού Μαραθωνίου.
Περάσαμε ονειρικές στιγμές, παράλληλα, με τον διορισμό στην Κεφαλλονιά του συναθλητή μου, σκακιστικού συνεργάτη, μαθηματικού και πρώην συγκάτοικου (Ικαρία) Λευτέρη Μαρκεσίνη.
Τις τελευταίες μέρες των διακοπών πραγματοποιήσαμε σειρά συσκέψεων με συνεργάτες από διάφορα κομμάτια των ερευνών επί του Έπους της Οδύσσειας:
- Με τον Φιλοίτιο στην Κριτονού και τον αντισεισμικό Ευ-Στάθειο για θέματα ραψωδίας υ’ και τους πορθμείες.
- Με τον Αλκίνοο στο Ληξούρι για το πώς θα βρούμε τρόπους να συνεχίσουμε την έρευνά μας στο νησί των Φαιάκων.
- Με τον Άκαστο και τον υιέα Μέντορος στο Αργοστόλι, για θέματα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ της Οδύσσειας, αντίστοιχες παρουσιάσεις και προβολή των ραψωδιών ι’, κ’, λ’, μ’.
- Τέλος συναντήσαμε τον ‘οδίτη’ του Τάφου του Οδυσσέα, φάγαμε στο εστιατόριό του, όπου και είχαμε μια αναπάντεχη συνάντηση με τον ήρωα ‘Γιό του Οδυσσέα’, με σκοπό να τον ευχαριστήσουμε που μας ‘’άνοιξε τα μάτια’’ πριν από 30 χρόνια και να του εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας για τον αγώνα που κάνει για τον Τάφο του Οδυσσέα (στα Τζανάτα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου