Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη τον Κώστα Βαρτελάτο, έναν αγωνιστή της ζωής και της παράταξης. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά, διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, ιδρυτικό στέλεχος του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Γραμματέας της Τ.Ο. Διλινάτων.

Δίπλα πάντοτε στους νέους, να τους συμβουλεύει, να τους εμπνέει και να τους δίνει θάρρος, είτε ως δάσκαλος οδήγησης, είτε μέσα από την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα τον Α.Ο. Διλινάτων.

Όμως και το Κίνημα Αλλαγής στην Κεφαλονιά γίνεται φτωχότερο. Άνθρωποι με το ήθος και την ιδεολογική σταθερότητα του Κώστα Βαρτελάτου σπανίζουν στην εποχή μας! Πρωτοπόρος στους αγώνες για την Αλλαγή, στρατιώτης ακόμα και στις πιο δύσκολες ημέρες της παράταξης.

Στη μνήμη του μπορούμε να δώσουμε μόνο μια υπόσχεση. Ότι θα θυμόμαστε πάντοτε τα λόγια του και την πίστη του στους νέους ανθρώπους και ότι θα αγωνιστούμε για την ενότητα, την εξέλιξη και τη πρόοδο της παράταξης που τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου