Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Κουρκουμέλης για όσους δεν έχουν συνδεθεί στο βιολογικό Σκάλας : Πρέπει όλοι να συνδεθούν πριν πέσει άσφαλτος στους δρόμους

 Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” στον Cosmos 96,5 και στον Δημήτρη Αλοίζο, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης σχετικά με τις συνδέσεις με τον βιολογικό καθαρισμό της Σκάλας,το κυκλοφοριακό της περιοχής και την τουριστική κίνηση της περιόδου.

Ο κ Κουρκουμέλης ανέφερε ότι στην πλειονότητα τους οι κάτοικοι έχουν συνδεθεί,όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν είχαν άμεση ανάγκη σύνδεσης με τον βιολογικό και το καθυστερούν.

Έχει παρέλθει ο χρόνος και επιβάλλεται να περάσουν σ αυτή τη διαδικασία  απο την στιγμή που ο Δήμος θα προχωρήσει σε ασφαλτόστρωση  κάποιων δρόμων και δεν γίνεται να κάνουμε μπαλώματα μετά όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Κάναμε την ανακοίνωση αυτή και κατ ιδίαν θα τους πούμε να συνδεθούν. Υπάρχει κάποιο κόστος αλλά είναι αναγκαίο  κακό. Έχει και ποινική ευθύνη κάποιος που  δεν συνδέεται, γιατί έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία. Ήταν δυσφήμιση για μας που δεν είχαμε τόσα χρόνια βιολογικό καθαρισμό.

Για τον Πόρο κάναμε λόγω τουριστικής περιόδου παύση 2 μηνών και θα συνεχίσουμε τις συνδέσεις τώρα.”

Για το κυκλοφοριακό της Σκάλας ενημέρωσε ότι έχει κατατεθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μελέτη που εμπεριέχει  πεζοδρομήσεις για την οποία ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία και πήρε χρόνο οπότε για την φετινή περίοδο έγιναν κάποιες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα.

Για την τουριστική κίνησε ενέφερε ότι ο Αύγουστος ήταν πολύ δυνατός και κατά την άποψη του η κίνηση της Σκάλας ξεπέρασε ακόμα και το 2019.Ο Σεπτέμβριος επίσης ξεκίνησε καλά με την Αγγλική αγορά  για την περιοχή, αλλά βλέπει τον Οκτώβριο υποτονικό.

Στην ερώτηση για το αν υπάρχουν κάποια σχέδια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου,ο κ Κουρκουμέλης απάντησε ότι πάντα ήταν αυτός στόχος της Τουριστικής Επιτροπής  του Δήμου στην οποία προίσταται και αυτό φαίνεται απο τις δράσεις της επιτροπής ,όμως με τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας δεν είναι εύκολο να γίνει.

Για την φετινή σεζόν είπε ότι το πρώτο τρίμηνο επηρέασε την Σκάλα και τον Κατελειό, όμως ο Πόρος δεν επηρεάστηκε σ αυτό το Βαθμό και ο Αύγουστος ήταν πολύ δυνατός και για τον Πόρο.

Κλείνοντας ο κ.Κουρκουμέλης  ενημέρωσε για τις επικείμενες κινήσεις της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου.

πηγη  https://www.inkefalonia.gr/koinonia/100260-kourkoumelis-gia-osous-den-exoun-syndethei-sto-viologiko-skalas-prepei-oloi-na-syndethoyn-prin-pesei-asfaltos-stous-dromous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου