Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Δημόσια έκκληση Ολλανδών τουριστών για βοήθεια στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων Ark!

 

Κάθε παράδεισος διακοπών έχει και τη σκοτεινή του πλευρά…..

Ένα από τα μέλη μας στην Ομάδα του Facebook Dutch Kefalonia (Ολλανδική Κεφαλονιά) σωστά παρατήρησε ότι υπάρχουν λίγα αδέσποτα σκυλιά στην Κεφαλονιά. Σωστά, γιατί όλα τα αδέσποτα ζώα τα φροντίζει η Ark (Κιβωτός-διάσωση ζώων Κεφαλονιάς). Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός δεσμεύεται να βοηθά και να φροντίζει αυτά τα ζώα και ελπίζουμε να βρει ένα νέο σπίτι.
Η Ολλανδική Κεφαλονιά (Dutch Kefalonia) μίλησε με τη Μαρίνα και την Τζόις, που διευθύνουν αυτό το καταφύγιο με τη βοήθεια μερικών εθελοντών. Εκεί καθίσαμε ανάμεσα σε όλα τα γλυκά σκυλιά και γάτες στο τραπέζι με αυτές τις κυρίες. Αυτό το ραντεβού έπρεπε να προγραμματιστεί πολύ εκ των προτέρων, γιατί οι κυρίες είναι απάνθρωπα απασχολημένες. Μαζί φροντίζουν 240 σκύλους και 70 γάτες.
Από το δήμο Αργοστολίου λαμβάνουν μιας εβδομάδας φαγητό, φάρμακα και τις επεμβάσεις και τα υπόλοιπα του μήνα τα πληρώνουν από δωρεές. Οδηγούν όμως και σε όλο το νησί για να παραλάβουν τραυματισμένα και εγκαταλειμμένα ζώα. Αυτά τα ζώα φροντίζονται όλα με πολλή αγάπη. Όμως αρκετοί αντίπαλοι της Ark θέλουν να κλείσει το καταφύγιο. Πρέπει να χτιστεί ένα νέο καταφύγιο, αλλά εκεί υπάρχει χώρος μόνο για 40 ζώα.
Η Μαρίνα και η Τζόις μπορεί να έχουν κουραστεί αλλά θέλουν τα σκυλιά να έχουν ένα ωραίο και ασφαλές μέρος και να συνεχιστεί η Ark. Αυτό μπορεί να είναι δυνατό, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να ληφθεί άδεια για την ανακαίνιση του χώρου. Και αυτό κοστίζει χρήματα και όλα τα χρήματά τους είναι ήδη στη φροντίδα όλων των σκύλων και των γατών. Θα θέλαμε να τους βοηθήσουμε σε αυτό συγκεντρώνοντας χρήματα για αυτήν την άδεια.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις. Προς το παρόν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για κάθε μορφής βοήθεια, χρήματα, αλλά και βοήθεια για την κατασκευή σοφιτών και το καθάρισμα από όλους είναι ευπρόσδεκτο. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε πρώτα με την Τζόις (Joyce) στο +306988565509.  Παρακαλώ καλέστε μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ.

Υπογράφουν:

Daan and Sandra Aronstein εκ μέρους της Ομάδας του Facebook "Dutch Kefalonia"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου