Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Η συνέχεια στη ταχεία μείωση της ανεργίας είναι η καλύτερη κοινωνική πολιτική!



Αυτό που ξεχώρισα περισσότερο από τη σημερινή σπουδαία σε κοινωνική ευαισθησία ομιλία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή ήταν η δήλωση του πως η Ελλάδα κατέχει τις καλύτερες αποδόσεις στην ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Είναι βέβαιο πως χάρη στις γενναίες μειώσεις φόρων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε αντίθεση με τις δυσβάσταχτες αυξήσεις φόρων στους πολλούς από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, μπορέσαμε όπως υποσχέθηκε προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προσελκύσουμε στην Ελλάδα πολλές γνωστές επενδύσεις (π.χ. Microsoft, Pfizer, Ελληνικό κ.τ.λ.) αξίας πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ προσφέροντας στους Έλληνες εκατοντάδες χιλιάδες καλές νέες θέσεις εργασίας! 

Έτσι, η ανεργία έπεσε από τα επίπεδα του 17,2% που παρέδωσε το 2019 ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσφατο επίπεδο ιστορικού ρεκόρ του 12,5% με τη τάση αύξησης των καλών θέσεων εργασίας, άρα και την μείωση της ανεργίας, να αναμένεται να βελτιωθούν στα επόμενα χρόνια εφόσον όπως προβλέπεται υπάρχει στην χώρα μας πολιτική ομαλότητα και επιτυχή συνέχιση στην διακυβέρνηση της Ελλάδας από μια φιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το αληθινά και υπεύθυνο κοινωνικό πρόσωπο της! 

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως η συνέχιση της μείωσης της ανεργίας στην Ελλάδα που τόσο καλό κάνει στην κοινωνική και προσωπική ζωή των συμπολιτών μας (νέων και μεγαλύτερων) θα τροφοδοτηθεί ακόμα περισσότερο από τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ελλάδα που αναμένεται στο τέλος της χρονιάς από τα ήδη υψηλά σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη επίσημα επίπεδα του 3,2%! Όλα αυτά τα καλά παρά την συνέχιση των διεθνών συνεπειών του Κορονοιού και του Ρωσικού πολέμου στην Ουκρανία λόγω κυρίως της μεγαλύτερης των προσδοκιών άνοδο του τουρισμού στην Ελλάδα. Άνοδο του τουρισμού που σε πολλά μέρη της Ελλάδας θα ξεπεράσει φέτος ακόμα και τα επίπεδα ρεκόρ του 2019 προσφέροντας άμεσα ή έμμεσα έσοδα και θέσεις εργασίας σε εκατομμύρια Έλληνες πολίτες και τις οικογένειες τους! 

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου