Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Μαγευτική Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ειρήνης "Το Αράκλι" στον Πόρο Κεφαλονιάς!

 

Σε κλίμα ενωτικό, με ενθουσιασμό, με πλήθος κόσμου μετά από την άρση φέτος της καραντίνας και κάτω από τα αστέρια του Πολιτιστικού Κέντρου Πρόννων "Γεράσιμος Πεντόγαλος" στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας  πραγματοποίησε το Σαββατόβραδο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ειρήνης "Το Αράκλι" μια πραγματικά μαγευτική Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Αχ πατρίδα μου γλυκιά!"

Η σπουδαία αυτή μουσικοχορευτική παράσταση, η οποία συμπεριλάμβανε και στοιχεία θεατρικά, ένωσε στους συντελεστές και στο ενθουσιώδη κοινό άτομα όλων των ηλικιών!

Ακόμα και στις μουσικοχορευτικές παραστάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν φυσικά από την Κεφαλονιά, συμπεριλάμβαναν επίσης χορούς και μουσική από όλα τα άκρη της Ελλάδας όπως την Τήλο, την Θάσο, την Ήπειρο, την Πάρο, την Δυτική Θράκη και τέλος την Φλώρινα!

Την εκδήλωση συνόδευσε μουσικά το υπέροχο και ακούραστο παραδοσιακό μουσικό σχήμα "Πεντάηχον!"

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την λεγόμενη  "Περατζάδα" των καλλιτεχνών και χορευτών στους δρόμους και την Κεντρική Πλατεία του Πόρου της Κεφαλονιάς μας. Τελείωσε με την ομιλία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεοφίλου Μιχαλάτου ο οποίος σε κλίμα ενωτικό κάλεσε τον επί 10 χρόνια Πρόεδρο των Πολιτιστικών του Δήμου Κεφαλονιάς Άγγελο Κωνσταντάκη να μιλήσει ευχαριστώντας τον!

Από τους επίσημους παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος του ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος και ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος!

Τέλος, αποτέλεσε κοινή ευχή όλων να πραγματοποιηθεί και του χρόνου μια ακόμη θαυμάσια μουσικοχορευτική παράσταση από τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ειρήνης "Το Αράκλι!"

Σπύρος Καγκάδης

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027hLRfs4mS6gz4yYyEm2QKM14vQFn37Ken1mEq2crvn8F1GbgZVkQx5XC6bCjET6ol&id=1152243956

https://youtu.be/6vpTYeYSZmE

https://youtu.be/ejtikTEIkyw

https://youtu.be/Y4WJ7FF-EBE

https://youtu.be/BSdbjoF5chY

https://youtu.be/a6GntXX6nh4

https://youtu.be/galz0Xqoblk

https://youtu.be/Y-QTyCxRBKs

https://youtu.be/cccNQwjEv8k


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου