Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Μια φανταστική μουσικοχορευτική παράσταση σύμβολο της Ελληνόσερβικής φιλίας στον Πόρο!

 by  Λευτερη Στελατο  

Συγχαρητήρια

Δήμο, στη κοινότητα, στο Βίκτωρα Ρουχωτά, στους ανθρώπους από τη Σερβία, στο Δ. Σ. του Ε. Ε. Τ. Β. Α - Ατρος, στο Kostis Iacovatos, για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση όπου πραγματικά δεν υπήρχε καρέκλα και τραπέζι να καθίσεις. Η ενέργεια έχει ως στόχο την εδραίωση των Σέρβων επισκεπτών στη κωμόπολη μας καθώς και στην διεύρυνση της αδελφοποίησης 2 ομόδοξων λαών με μακραίωνη παράλληλη ιστορία.
Σε αυτό το σημείο ως πρόεδρος του Ε. Ε. Τ. Β. Α. Πόρου Κεφαλληνίας θα ήθελα να τιμήσω τη μνήμη της πρώην προέδρου Ενοικιαζομενων Διαμέρισμάτων - Δωματίων του Ελειού κας Μαργαρίτας Βαβάση η οποία πιστεύοντας σε εμένα και στις ιδέες μου με τοποθέτησε στη θέση της το 2019-2021 στη Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου εκπροσωπόντας τα Ε. Ε. Δ. Μ. Δ - βίλες που εδρεύουν στο πρώην Δήμου Ελειου Πρόννων. Θεωρώ ότι συνεχίζουμε επάξια τη παρακαταθήκη της και οι ενέργειες μας συμβάλλουν στην οικονομική μεγέθυνση του συνόλου των επιχειρήσεων της περιοχής καθώς και στην ανάδειξη και διεύρυνση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Η συνέχεια είναι πολύ καλύτερη.

Μια φανταστική μουσικοχορευτική παράσταση σύμβολο της Ελληνόσερβικής φιλίας στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Σε μια ξεχωριστή βραδιά με την πραγματικά εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση του σπουδαίου συγκροτήματος Αμπράσεβιτς (Abrasevic) της αδελφοποιημένης πόλης της Σερβίας Sabac με το Αργοστόλι γλέντησαν το βράδυ της Δευτέρας οι πολυπληθής Έλληνες και αλλοδαποί επισκέπτες στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου Κεφαλονιάς!
Ολόκληρη την σε στιγμές άκρως δυναμική μουσικοχορευτική παράσταση ταλαντούχων νέων από την Σερβία που διοργάνωσε ο Δήμος Αργοστολίου σε συνεργασία με τον επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας στα Ιόνια Νησιά Βίκτωρα Ρουχωτά και τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο του Πόρου “Άτρος” με Πρόεδρο τον Λευτέρη Στελλάτο μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο από την επιτυχημένη ζωντανή μετάδοση μου στο Facebook:
Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εικόνες από την μουσικοχορευτική παράσταση των Σέρβων φίλων μας καθώς και τους επίσημους Βίκτωρα Ρουχωτά, τον Πρόεδρο του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέα Γαλιατσάτο, τον Τοπικό Σύμβουλο του Πόρου Διονύση Κρητικό, τον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο καθώς οι τους φίλους μου Δημοσιογράφο του Πόρου Γιώργο Γκιάφη και τον Αντιπρόεδρο του Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλη Μπατιστάτου που μου πρόσθεσαν τις φωτογραφίες τους για την ανάγκη του φωτορεπορτάζ μας!
Τέλος, όσοι δεν παρακολουθήσατε χτες αυτή υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση του Σερβικού συγκροτήματος Abrasevic θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά απόψε στις 21:00 στην Πλατεία Βαλιάνου στο Αργοστόλι καθώς και αύριο Τετάρτη πάλι στις 21:00 στην Πλατεία των Διλινάτων!
Σπύρος Καγκάδης
Δείτε περισσότερες εικόνες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου