Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 

Αγαπητοί συμπολίτες.
Είμαι ο Γιώργος Διαμαντάτος, καπετάνιος συνταξιούχος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος των Ιονίων Νήσων με την "Λαϊκή Συσπείρωση ". Σας παρουσιάζω την υποψηφιότητά μου, έχοντας ως οδηγό τις αρχές της Λαϊκής συσπείρωσης.
Η Κεφαλονιά, αγαπημένοι μου, αντιμετωπίζει προκλήσεις που απαιτούν την ενότητα και τον αγώνα όλων μας. Πρέπει να αντισταθούμε στις ανισότητες και την εκμετάλλευση που επηρεάζουν την τάξη των εργαζομένων.
Η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λαών, όχι των πολυεθνικών. Χρειαζόμαστε έναν τουρισμό που θα σέβεται το περιβάλλον και θα ευημερεί τους εργαζομένους του.
Οι υποδομές πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού, προσφέροντας δίκαιη πρόσβαση σε υπηρεσίες και ευκαιρίες ανάπτυξης.
Η απασχόληση είναι κρίσιμης σημασίας. Πρέπει να προωθήσουμε μια πολιτική που θα δημιουργεί δίκαιες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, ενισχύοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και την γεωργία.
Η πολιτιστική μας κληρονομιά και η εκπαίδευση πρέπει να προστατεύονται και να ενισχύονται. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως οι νέοι μας θα έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για μόρφωση και ανάπτυξη.
Ενωμένοι, αγαπητοί μου συμπολίτες, μπορούμε να χτίσουμε μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία. Σας καλώ να μας στηρίξετε στις εκλογές, ώστε να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον για την Κεφαλονιά και τα Ιόνια Νησιά.
Δεν παρακαλούμε, δεν εκλιπαρούμε,δεν διαπλεκόμαστε,διεκδικούμε και θέλουμε την ζωή μας πίσω !
Με αλληλεγγύη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος ΔιαμαντάτοςΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,

ΔΕΝ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ..."ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ".....
Γιώργος Διαμαντάτος,υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων νήσων ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου