Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Με τεράστια επιτυχία τελείωσε το διήμερο πανηγύρι στον Πόρο Κεφαλονιάς!

 

Με τεράστια συμμετοχή κόσμου, πολύ τραγούδι, κέφι και χορό που διαρκούσε μέχρι τις πρωινές ώρες, άφθονο φαγητό και ποτό και μια πλούσια λαχειοφόρος αγορά τελείωσε τα ξημερώματα της Τρίτης το διήμερο πανηγύρι του Σωτήρος στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Όπως μας είπε η δραστήρια και φιλόξενη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου "Ο Πρόνησος" Ασπασία Σεριάτου εκτιμά πως η συμμετοχή του κόσμου ειδικά την πρώτη βραδιά του διημέρου πανηγυριού ξεπέρασαν συνολικά τα...2500 άτομα!

Τα θερμά συγχαρητήρια μας και στον ακούραστο Πρόεδρο του Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτο και στους θαυμάσιους εθελοντές της εκδήλωσης χάρη στους οποίους δεν έλειψε τίποτα στον κόσμο!

Στο διήμερο πανηγύρι αυτό είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν φίλοι και συγγενείς από την Κεφαλονιά, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Γεγονός που πρόσθεσε στην χαρά του κόσμου!

Τα θερμά συγχαρητήρια μας επίσης και στους ταλαντούχος μουσικούς και τους σπουδαίους τραγουδιστές του διημέρου πανηγυριού Άγγελο Ανδρεάτο, Νάσια Κονιτοπούλου, Μαρίνα Ζέρβα και Κλειώ Βλαχούλη που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα όμορφα και ανάμεσα τους πολλά Κεφαλονίτικα τραγούδια τους στον χορό και την διασκέδαση!

Από τους επίσημους παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης (την πρώτη βραδιά) και ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Νίκος Ανουσάκης (τη δεύτερη βραδιά) με τους φίλους και υποψηφίους των συνδυασμών τους όπου διασκέδασαν και συνομίλησαν με τους φίλους και υποστηρικτές τους!

Παραβρέθηκαν ακόμα μεταξύ των άλλων οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργοστολίου Γιάννης Λυκούδης, Άγγελος Κωνσταντάκης, Αργύρης Γαβριελάτος, Σπυρονικόλας Σολωμός, Γιώργος Τζωρτζάτος, Αθανασία Γκιάφη και η Αγγελική Διονυσάτου!

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης, ο υποψήφιος ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λευτέρης Στελλάτος, ο συντοπίτης μας δικηγόρος Λευτέρης Κρητικός, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος και η συνθέτης και μαέστρος Ελευθερία Μεταξά Αρμοδώρου!

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να δωθεί και στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Πετράτο ο οποίος ήταν ακούραστος εθελοντής του Πολιτιστικού Συλλόγου!

Ξεχωριστή στιγμή της δεύτερης βραδιάς ήταν όταν καλέστηκε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος να τραβήξει το τυχερό λαχνό για την τηλεόραση που δώρισε ο ίδιος και ήταν το πρώτο ανάμεσα στις κληρώσεις δώρων του συλλόγου!

Τέλος, ευχόμαστε όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε αυτό το άκρως επιτυχημένο υπέροχο παραδοσιακό πανηγύρι του Σωτήρος στον Πόρο Κεφαλονιάς να επαναληφθεί πολλές φορές και στο μέλλον!

https://youtu.be/diDe3gTF8VY

Σπύρος Καγκάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου