Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ

 

Πέρασαν αρκετές μέρες, από εκείνη τη μαγική βραδιά, που ο αγαπητός συγχωριανός μας, Χρήστος Λαϊνόπουλος, μας εδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε, με τον νου και τη φαντασία, στους ανεξερεύνητους κόσμους του διαστήματος, τους οποίους μελετά με πάθος, εδώ και αρκετά χρόνια.
Μέσα από μια κατατοπιστική, περιεκτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση, πλαισιωμένη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ξεναγηθήκαμε στα μυστήρια των άστρων, των πλανητών, του ηλιακού συστήματος, του γαλαξία, των αστεροειδών και των νεφελωμάτων.
Στη συνέχεια, μέσα από τα τηλεσκόπια του ομιλητή, μα και του άλλου αγαπητού μας φίλου, Τάκη Βαγγελάτου, είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε, ιδίοις όμμασι, όσα μας είχαν περιγραφεί προηγουμένως, στον νυχτερινό ουρανό των Κομιτάτων, στον χώρο πίσω από την εκκλησία.
Απροσδόκητη τροπή της βραδιάς, που προξένησε θαυμασμό και κατάπληξη στους παρευρισκομένους: η κατά σύμπτωση εμφάνιση, ακριβώς τη στιγμή που κατευθυνθήκαμε στο πίσω μέρος της εκκλησίας, της εντυπωσιακής συστοιχίας δορυφόρων του Elon Musk, που ταξίδευαν αργά στον ουράνιο θόλο.
Ευχαριστούμε θερμά, τόσο τον Χρήστο Λαϊνόπουλο, όσο και τον Τάκη Βαγγελάτο, μα και όλους τους συμμετέχοντες, για τη μοναδική βραδιά που μας χάρισαν!
Όλες οι αντιδράσεις:
Βαγγελης Ασκητης, Nestor Papatheodoratos και 30 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου