Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΣΤΑ ΚΟΜΙΤΑΤΑ

 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων έχει την ιδιαίτερη χαρά ,να σας προσκαλέσει στο πανηγύρι του χωριού μας , στις 15 & 16 του Αυγούστου , στις 9 το βράδυ , με την ευκαιρία της μεγάλης καλοκαιριάτικης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου .
Μαζί μας περιμένουμε πολλούς και καλούς φίλους , να χορέψουμε τον μπάλο , τον διβαράτικο , τον μέρμηγκα , και όχι μόνο , με τους ήχους του βιολιού και της εξαμελούς ορχήστρας του ξακουστού Ζήσιμου Σκλαβουνάκη , που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε για τρίτη φορά στη χαρμόσυνη πλατεία μας , υπό τη σκέπη της Παναγίας της Χαλικερής .
Στο τραγούδι θα ειναι ο Μάκης Παπάς και η Άννα Χατζηκυριάκου!
Προσκαλούμε όλους , να γλεντήσουμε στο χωριό που δεν κοιμάται ποτέ , να φάμε λιχουδιές από την ψησταριά μας μαζί με άφθονες , παγωμένες μπύρες , αλλά και κρασί ντόπιο με τη φωτογραφία του Χωριού μας τυπωμένο επάνω ,να διεκδικήσουμε εκλεκτά και ποικίλα δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά , και να αντικρίσουμε τον ουρανό να βάφεται ροδαλός κατά το ξημέρωμα , πάνω από τα βουνά της Ιθάκης .
Ανυπομονούμε και ευχόμαστε καλή αντάμωση !!!
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑ ΚΟΜΙΤΑΤΑ 15 & 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ TRADITIONAL FESTIVAL AT KOMITATA VILLAGE 15 & 16 AUGUST Ώρα 21:15 αγητό, ποτό & χορός μέχρι πρωίας!! Food 'n' Booze Dancing til Dawn ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!"
Όλες οι αντιδράσει
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου