Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Τεράστια επιτυχία είχε η γιορτή κρεατόπιτας στα Τζαννάτα με τον Άγγελο Ανδρεάτο και την Ελευθερία Edwards!

 Τεράστια επιτυχία είχε η γιορτή κρεατόπιτας στα Τζαννάτα με τον Άγγελο Ανδρεάτο και την Ελευθερία Edwards!


Φαίνεται πως ο κόσμος της Κεφαλονιάς μας φέτος το έχει ρίξει στα παντός τύπου πανηγύρια. 

Δεν εξηγείται αλλιώς η δημόσια δήλωση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Πετράτου στους παρευρισκόμενους στην γιορτή κρεατόπιτας των Τζαννάτων το Σαββατόβραδο πως η παραδοσιακή αυτή πλέον ετήσια εκδήλωση στα Τζαννάτα είχε διπλάσιο κόσμο από πέρυσι!

Πλήθος κόσμου σε επίπεδα ρεκόρ να σας υπενθυμίσω είχε συμμετάσχει και στη γιορτή του Σωτήρος στον Πόρο Κεφαλονιάς αλλά και σε άλλα μέρη της Κεφαλονιάς μας φέτος!

Εκτός από την παραπάνω δήλωση ο Γιάννης Πετράτος ευχήθηκε καλή επιτυχία σ' όλους τους συνυποψηφίους πολιτικούς που παραβρέθηκαν στη γιορτή κρεατόπιτας των Τζαννάτων, λέγοντας μας πως επιδίωξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων είναι ο κόσμος να μένει ευχαριστημένος και γι' αυτό τους τιμά με την παρουσία του. Δίνοντας ακόμη ραντεβού με τον κόσμο και του χρόνου!













Ακόμα, όπως μας είπε ο εκ των διοργανωτών μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων Ανδρέας Γαβριελάτος η παραδοσιακή γιορτή κρεατόπιτας των Τζαννάτων είναι μια μοναδική γιορτή γευσιγνωσίας στην Κεφαλονιά η οποία προσπαθεί να εναρμονιστεί και να μεταλαμπαδεύσει στον κόσμο τη λαϊκή Τζαννιώτικη γευσιγνωσία. Η οποία είναι πλούσια και σε άλλα φαγητά όπως η στραπατσάδα, το κοκκινιστό με σβήσιμο με κρασί και τα τσιγαρίδια!

Ταλαντούχοι τραγουδιστές της βραδιάς που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους στο χορό και τη διασκέδαση ήταν ο σπουδαίος Άγγελος Ανδρεάτος και η μοναδική Ελευθερία Edwards με την μπάντα τους!

Από τους επίσημους παραβρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Κωνσταντάτος, Βάνια Σαμόλη και ο εκτελών χρέη δημοσιογράφου Πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων Καναδά "Αίνος" Απόστολος Αγγούριας!

Από τους πολιτικούς παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, ο υποψήφιος αλλά και πρώην Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και τέως Δήμαρχος και Βουλευτής Αλέξανδρος Παρίσης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λευτέρης Στελλάτος, Ελένη Παπαναστασάτου, Βικτωρία Αλεξανδράτου, Σωτήρης Κουρής, Σπύρος Γαλιατσάτος, Γιάννης Βαρούχας και Γιώργος Διαμαντάτος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης, Αργύρης Γαβριελάτος και Αριστοτέλης Μπατιστάτος καθώς και ο Πρόεδρος της Αγίας Ειρήνης Μιχάλης Τότολος!

Τέλος, ξεχωριστή εύφημη μνεία πρέπει να γίνει και στους ακούραστους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων (ανάμεσα τους και παιδιά) που φρόντισαν να μη λείψει τίποτα από τον κόσμο!

Σπύρος Καγκάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου