Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Ζαμπέλη υποψήφια στο Δ.Σ Αδελφοτητας

 

ΖΑΜΠΕΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

(υποψήφια για το ΔΣ)


Ονομάζομαι Αφροδίτη Ζαμπέλη του Αθανασίου, γεννήθηκα στον Πειραιά, το 1970, με ρίζες από τη Κεφαλονιά. Η καταγωγή μου από τα Ζαμπελάτα (από πατέρα) και από τα Κομιτάτα (από μητέρα). Αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ Δραπετσώνας περνώντας στο Τμήμα Λογιστικής Πάτρας. Εργάστηκα για 10 χρόνια ως υπεύθυνη ταμείων στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, επίσης, ως Chef με άριστα και εργάστηκα για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως βοηθός chef στο "Αρχαίων Γεύσεις" στην Καστέλλα. 


Έχω διατελέσει Γραμματέας και Αντιπρόεδρος για αρκετά χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομιτάτων και Πρόεδρος τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου και συνεχίζω. Υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας και Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών στηρίζοντας πάντα ως μέλος του ΔΣ δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος. Εκτελώ, ακόμα, χρέη ταμία και είμαι υπεύθυνη της οικονομικής επιτροπής στην ΟΚΙΣ. Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Κανά και έχουμε δύο παιδιά. 


Η συμμετοχή μου ως υποψήφια πάλι στο ΔΣ της Αδελφότητας γίνεται με σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των μελών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, μα πάνω από όλα με αποφασιστικότητα. Συνεχίζοντας με πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες όλων ισόρροπα, δίκαια, χωρίς διακρίσεις. Έχοντας την επιθυμία να προσφέρω ενεργά στον σύλλογο κατέρχομαι σ’ έναν εκλογικό αγώνα ως υποψήφια στο ΔΣ της Αδελφότητας. Θα προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο. 


Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και την στήριξή σας σε αυτήν την συλλογική προσπάθεια. Με την σειρά μου δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. 


“Αρχή μου είναι τα προβλήματα να μην τα μετράμε αλλά να τα λύνουμε! “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου