Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας το Σάββατο με έντονες βροχές

 

"Άλλο ένα κύμα με ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο στη δυτική Ελλάδα..."
⚠️Αυτό θα εκδηλωθεί από το Σάββατο το βράδυ μέχρι την Κυριακή το πρωί, κυρίως σε Ιόνιο ,δυτική Στερεά, και Πελοπόννησο.
❎Επειδή δεν αποκλείεται τα ύψη βροχής να είναι μεγάλα (30-40 τόνοι ανά στρέμμα) σε λίγες ώρες ,μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι κυρίως στην Κεφαλονιά όπου υπάρχουν ήδη κορεσμένα εδάφη και ευάλωτες περιοχές.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αναμένουμε και πάλι κατά περιόδους βροχές στο νησί μας με έμφαση στα πιο κεντρικά νότια-νοτιοανατολικά τμήματα.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Σάββατο τα φαινόμενα δείχνουν να είναι κάπως λιγότερα συγκριτικά με την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Μέσα στην Κυριακή αναμένεται ένα τελευταίο κύμα βροχοπτώσεων που φαίνεται ότι θα επηρεάσουν το σύνολο του νησιού μας και κατά τόπους δείχνουν να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 7-9 μποφόρ ωστόσο προς το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βελτίωση του καιρού και εξασθένηση των ανέμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου