Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

51 λαθρομετανάστες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου

ΣΥΛΛΗΨΗ 49 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ 2 ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ  ΤΟΥ ΣΑΚΗ ,,,,ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

voutospress.blogspot.com




 
 ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS.GR
Ανδρες της Ασφάλειας Κεφαλληνίας  σε συνεργασία με άνδρες του Λιμεναρχείου Αργοστολίου αξιοποιώντας σχετική πληροφορία του, βραδινές ώρες της 10-11-2010 πραγματοποίησαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή Μαρίνας Αργοστολίου στην οποία συνελήφθησαν (49) λαθρομετανάστες εκ των οποίων:

α) (44) υπήκοοι Αφγανιστάν
β) (4) υπήκοοι Πακιστάν
γ) (1) υπήκοος Αλγερίας και
δ) (2) διακινητές υπήκοοι Πακιστάν

Οι ανωτέρω λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο σημείο από τους διακινητές, με ΙΧΦ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού υπηκόου, προκειμένου να επιβιβαστούν σε σκάφος, το οποίο ελλιμενίζετο στη μαρίνα, με προορισμό την Ιταλία.

Στην κατοχή των (2) διακινητών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Οι ανωτέρω λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου και σε συνεργασία της υπηρεσίας μας με το Δήμο Αργοστολίου, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλληνίας-Ιθάκης και τον πρόεδρο ΕΑΚ τους παρασχέθηκε ανθρωπιστική βοήθεια από την Διεύθυνση Πρόνοιας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας-Ιθάκης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτ/κών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.


 
 Από Αναγνώστες μας πληροφορηθήκαμε ότι στην περιοχή της μαρίνας προχθες το βράδυ έπεσαν πυροβολισμοί. Επικοινωνήσαμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες και μας είπαν ότι ήταν πυροβολισμοί εκφοβισμού κατά την διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης των δουλεμπόρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου