Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το μήνυμα του Σπύρου Παγώνη στο λαό της Κεφαλονιάς .


Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο σε σταυρούς, στο συνδυασμό που συμμετείχα.
Σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας και για την δύναμη ψυχής που τελικά δείξατε με την ψήφο σας, παραμερίζοντας κόμματα και σημαίες, αγνοώντας ψεύτικες και εφήμερες υποσχέσεις, καταδικάζοντας κατεστημένα και μηχανισμούς.
Ευχαριστώ επίσης τους επικεφαλείς του συνδυασμού, που με επέλεξαν να συμμετάσχω στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της “Επτανησιακής Αναγέννησης”, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους για τον έντιμο και καθαρό αγώνα τους.
Ευχαριστώ ακόμη και όλους αυτούς που τελικά δεν ψήφισαν τον συνδυασμό μας, μιας και θεωρώ ότι η επιλογή του καθενός είναι απολύτως σεβαστή.
Από το 2002 που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά στο νησί μας, ανέπτυξα μια σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης με κάθε Κεφαλονίτη και Κεφαλονίτισσα. Μια σχέση ειλικρινή και έντιμη, μακριά από υποκρισίες, ανταλλάγματα, πελατειακές λογικές. Αυτή ακριβώς η σχέση είναι που μου επιτρέπει να σας κοιτώ στα μάτια και να νιώθω υπερήφανος.
Θεωρώ ως προσωπική νίκη τη σχέση μου με όλους εσάς και ως μελλοντική υποθήκη την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε κάθε φορά.
Σας καλώ λοιπόν όλους, να παραμείνετε ενεργοί και μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που πιστεύουμε, για όλα αυτά που επιθυμούμε, για όλα αυτά που οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.
Σπύρος Παγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου