Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ , ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ







Στο κατάμεστο από Κερκυραίους Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία ο Ηλίας Μπεριάτος στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ σύσσωμο το κοινό καταχειροκρότησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξη προς το πρόσωπό του αλλά και την πεποίθηση για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Τον Ηλία Μπεριάτο προλόγισε και τίμησε με την παρουσία του ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο Υπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέτρεψε τόσο τους Κερκυραίους όσο και όλους τους Επτανήσιους να εμπιστευθούν και να τιμήσουν με την ψήφο τους τον Ηλία Μπεριάτο, δηλώνοντας την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών θα είναι νικηφόρο για το συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη συσπείρωση του προοδευτικού λαού της Κέρκυρας αλλά και των Επτανήσων συνολικά.
Στη συγκέντρωση, παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η κα Άντζελα Γκερέκου, Βουλευτής Κέρκυρας, η οποία αφού εξέφρασε τη στήριξή της προς τον Ηλία Μπεριάτο, δήλωσε με βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα τον αναδείξει τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη στα Ιόνια Νησιά.
Σύντομο λόγο πραγματοποίησε επίσης και ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καρύδης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, ζήτησε από τους συμπατριώτες του Κερκυραίους να εμπιστευτούν τους ικανούς και τους άξιους να αναλάβουν το «τιμόνι» της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής.
Με την παρουσία τους, εξέφρασαν επίσης τη στήριξή τους προς τον υπ. Περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτο εκτός των άλλων και οι ακόλουθοι: ο κ. Σπύρος Ράλλης, τ. Υπουργός, ο κ. Σπύρος Καλούδης, τ. Υπουργός, ο κ. Κώστας Γεωργαλίδης, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο κ. Σωτήρης Μικάλεφ, Δήμαρχος Κερκυραίων, ο κ. Γιώργος Μαχειμάρης, τ. Νομάρχης, ο κ. Χρύσανθος Σαρλής, τ. Δήμαρχος, ο κ. Γιάννης Κούρκουλος, τ. Δήμαρχος, ο κ. Τάκης Μεταλληνός, τ. Αντινομάρχης, ο κ. Χρυσόστομος Μπούκας, Γραμματέας Ν.Ε. Κέρκυρας, ο κ. Κώστας Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος Νοσοκομείου Κέρκυρας, ο κ. Μάχος Γαβαλάς, Δ/ντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.
Απευθυνόμενος στο λαό της Κέρκυρας και αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την τιμητική παρουσία τους στην προεκλογική του ομιλία, ο Ηλίας Μπεριάτος αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών το οποίο όπως τόνισε δεν είναι άλλο από την επιτυχή εφαρμογή της μεταρρύθμισης «Καλλικράτη» και την ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας από τα πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να εργαστούν για την επιτυχία του θεσμού και την ουσιαστική πρόοδο των Ιονίων Νήσων. Γι’ αυτό και ζήτησε από τους Κερκυραίους να στηρίξουν και να εμπιστευτούν το συνδυασμό του, που πλαισιώνεται από πρόσωπα που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να αναλάβουν το δύσκολο και σημαντικό έργο της διοίκησης της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής.
Παράλληλα, κατά την ομιλία του ο κ. Μπεριάτος παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις του συνδυασμού του, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και ειδικά για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια, τονίζοντας ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αποτελεί τον μοναδικό περιφερειακό συνδυασμό που διαθέτει συγκεκριμένο και εκτενή προγραμματικό λόγο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς που αδυνατούν να δεσμευτούν με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις.
Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης ο κ. Μπεριάτος μαζί με τον κ. Καρύδη κάλεσαν στο βήμα το σύνολο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, ευχαριστώντας τους για το σημαντικό αγώνα που δίνουν καθημερινά, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ να τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τους Κερκυραίους και να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων συνδυασμών.
Ύστερα και από την άκρως επιτυχημένη προεκλογική συγκέντρωση στην Κέρκυρα, τόσο ο Ηλίας Μπεριάτος όσο και το σύνολο του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, εκφράζουν την αισιοδοξία ότι το ψηφοδέλτιό τους θα αναδειχθεί νικηφόρο στις επικείμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου