Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ , ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΡΓΟ!!


Από αύριο  θα  διανεμηθούν τα ειδοποιητήρια., στους  γονείς  των μαθητών του Δημοτικού σχολείου μας, που τυχαίνω ταμίας το οποίο έχει ως εξής:
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον διευθυντή, σας παρακαλούμε όπως καταβάλετε την συνδρομή σας , μέσω του παιδιού σας, να δοθεί στον διευθυντή του σχολείου το ποσό των 20  ευρώ ανά οικογένεια… (10 ευρώ καθένας).
Μετά την εκδήλωση 17 Νοέμβρη , θα καθίσει το Δ.Σ να συζητήσει με τους  δασκάλους θέματα και προτάσεις για μια δημιουργική σχολική χρονιά , και προγραμματισμό εκδηλώσεων !!
Τα  οικονομικά προβλήματα είναι  πολλά , γι αυτό και απαιτείτε οπωσδήποτε η συνδρομή  σας, των 20 ευρώ, και πιστεύουμε ότι θα είμαστε ενεργοί να απαιτήσουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας από όπου μπορούμε!!!!!
Εντωμεταξύ σήμερα εστάλη και στο Δήμο Αίτηση μας για  Παροχή  πετρελαίου θέρμανσης!!!
Παρακαλούμε  όπως    χορηγήσετε  πετρέλαιο θέρμανσης  για  το  δημοτικό σχολείο Πόρου , για  την σχολική  χρονιά  που  διανύουμε .
Γνωρίζοντας  ότι  έχουν μειωθεί κατά πολύ τα χρήματα από το υπουργείο σαν επιχορήγηση επιβάλλεται ότι είναι αναγκαία  η  βοήθειά  σας  τουλάχιστον  στο  θέμα  της  θέρμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου