Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πώς θα μεταδώσουν τα κανάλια την εκλογική διαδικασία


Μ ε μαραθώνιους μεταδόσεων, πλήθος εκπομπών και καλεσμένωνσχολιαστών αλλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο τους επί ποδός αναμένεται να καλύψουν την αυριανή εκλογική ημέρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Στο Μega αρχίζει από τις 7.00 το πρωί με το «Μega Σαββατοκύριακο», με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο , ενώ στις 10.00 ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης θα συνεχίσουν την κάλυψη της εκλογικής διαδικασίας ως τις 14.00. Στις 18.45 θα ξεκινήσει η εκλογική βραδιά του καναλιού με συντονίστρια την Ολγα Τρέμη. Μαζί της στο στούντιο οι Γιάννης Πρετεντέρης και Παύλος Τσίμας αλλά και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού. Στον ΑΝΤ1 από τις18.45η Μαρία Χούκλη και ο Γιώργος Παπαδάκης θα συντονίσουν τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, ενώ μαζί τους στο στούντιο για ρεπορτάζ και σχολιασμό θα βρίσκονται ο Αντώνης Δελλατόλας, o Γιώργος Βλαβιανός , ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η ΣτεφανίαΜουρελάτου.

Το Αlter από τις 6 το απόγευμα ως και τις 12 το βράδυ θα μεταδίδει ζωντανά έναν μαραθώνιο ενημέρωσης με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μαζί του οι Ακης Παυλόπουλος, Γιώργος Αυτιάς, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας , Κώστας Χαρδαβέλλας, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Κάτια Μακρή.

Στον Αlpha, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Γιάννης Πιτταράς, ο Γιώργος Βλάχος και οι πολιτικοί συντάκτες του σταθμού αναλαμβάνουν τη μετάδοση εικόνων από την εκλογική διαδικασία. Στις 20.00- 20.30 ο Αντώνης Σρόιτερ στη διάρκεια του δελτίου θα παρουσιάσει τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ στις 23.00 στην ειδική ενημερωτική εκπομπή «Βραδιά εκλογών 2010» ο δημοσιογράφος μαζί με πολιτικούς αναλυτές και συντάκτες ερμηνεύουν τα αποτελέσματα. Στον Σκάι από τις 6 το πρωί οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου ανοίγουν την εκλογική αυλαία. Ακολουθεί η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ τη σκυτάλη παραλαμβάνουν στις 16.00 ο Σπύρος Μάλης και η Λίδα Μπόλα. Στις 18.00 ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της οι Αλέξης Παπαχελάς, Μπάμπης Παπαδημητρίου , Κατερίνα Ακριβοπούλου, Αρης Πορτοσάλτε, Ελλη Τριανταφύλλου αναλύουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Στη ΝΕΤ ο μαραθώνιος της εκλογικής βραδιάς θα αρχίσει στις 18.00 με τους Τάκη Σπηλιόπουλο και Ρίτσα Μπιζόγλη, τους οποίους θα πλαισιώσουν ο Προκόπης Δούκας και η Βάλια Πετούρη. Στις 19.00, με το κλείσιμο της κάλπης, σε απευθείας σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τα πρώτα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου