Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ?

Ραγκούσης: Δεν θα γίνουν διπλές εκλογές

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/rag-425x288.JPGΓενική πρόβα ετοιμότητας ενόψει των εκλογών της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών.
Η τελική δοκιμαστική πιστοποίηση έδειξε πως... όλα είναι έτοιμα για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών, ώστε να έχουμε το συντομότερο δυνατόν τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των δεκατριών περιφερειαρχών, των 325 δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Καρακαδάς, εκ μέρους της εταιρίας Singular Logic, που υποστηρίζει τεχνικά τη διαδικασία της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής και εφόσον συγκεντρωθεί, μέσω των ειδικών τηλεφώνων SRT, το 10% από τα εκλογικά κέντρα θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα.
Ο υπουργός Εσωτερικών απέκλεισε το ενδεχόμενο μετάθεσης του δεύτερου γύρου των εκλογών, ώστε να διεξαχθεί ταυτόχρονα με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ενώ ερωτηθείς για τη συνταγματικότητα αυτού, δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και γι' αυτό δεν χρειάστηκε να ενδιαφερθούν για την αντισυνταγματικότητα ή μη ενός τέτοιου ενδεχομένου.

newsbomb.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ραγκούσης: Δεν θα γίνουν διπλές εκλογές http://24wro.blogspot.com/2010/11/blog-post_5223.html#ixzz14Q8PXLoJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου