Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΧΕ ΜΠΑΛΑ



Ρεάλ και... Ραούλ στα ημιτελικά

Οι «εμφύλιοι» των ημιτελικών
Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ .









Με αδιαμφισβήτητο ηγέτη τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, η Σάλκε ολοκλήρωσε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας από τα ημιτελικά του Champions League την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ. Εκεί θα βρεθεί και η Ρεάλ, ωστόσο, που κέρδισε για δεύτερη φορά την Τότεναμ.

Ο Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή και αφού είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Σέζαρ, αλλά με την έναρξη της επανάληψης η Ίντερ ισοφάρισε με κεφαλιά του Μότα.

Η νίκη για τη Σάλκε ήρθε στο 75' όταν και πάλι ο Ραούλ έβγαλε μια εντυπωσιακής ομορφιάς πάσα στον Χέβεντες, που σούταρε δυνατά και έγραψε το τελικά 2-1.

Να σημειώσουμε ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έπαιξε από την αρχή στο χώρο του κέντρου και εντυπωσίασε ενώ ο Άγγελος Χαριστέας μπήκε ως αλλαγή και έκανε αισθητή την παρουσία του.

Στο Λονδίνο, ένα μακρινό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 50ο λεπτό αιφνιδίασε αδικαιολόγητα τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, Γκόμεζ, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα του. Με το γκολ αυτό η Ρεάλ απέδρασε και από την έδρα της Τότεναμ και πλέον περιμένει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον άλλο ημιτελικό, η Σάλκε θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Φαβορί η Ντιναμό»

Από Γιώργος Βροντάκης | Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011 15:58
Bookmark and Share
«Φαβορί η Ντιναμό»
Ο Γιούρι Σεμίν θεωρεί πως η ομάδα του είναι φαβορί μετά το 1-1 στην Ουκρανία με την Μπράγκα. Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου τόνισε πως όλοι είναι έτοιμοι για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.]
Το 4-1 της Μπενφίκα επί της Αϊντχόφεν επιτρέπει στον Πορτογαλικό σύλλογο να κάνει από τώρα τα πλάνα τους για τους «4».
Τα ζευγάρια για τα ημιτελικά του Europa League βγαίνουν απόψε, αν και τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια έχουν ουσιαστικά ήδη δοθεί.
Το 5-1, με το οποίοι Πόρτο και Βιγιαρεάλ κέρδισαν τις Σπαρτάκ Μόσχας και Τβέντε αντίστοιχα, και το 4-1 της Μπενφίκα επί της Αϊντχόφεν επιτρέπουν στους συλλόγους από την Ιβηρική χερσόνησο να κάνουν από τώρα τα πλάνα τους για τους «4», αφού το να ανατραπεί κάποιο από τα προαναφερθέντα αποτελέσματα μοιάζει εξαιρετικά απίθανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου