Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ ,, ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ;;;;;;

Αυτή ήταν μια ανάρτηση , και   ειλικρινά πολυαναγνωσμένη!!  την είχε αναρτήσει και η kefaloniapress , και σίγουρα αυτό της έδωσε και  ώθηση!!  Το ότι συνεχίζω να δημοσιέυω το κακό χάλι του τόπου  μου, δεν μου αρέσει ειλικρινά και εμένα καθόλου, ευελπιστώ όμως έτσι να τα δει και ο Κύριος Δήμαρχος  και να  λογικευτεί σύντομα!!! εδώ και άλλη μία  , με λιγότερες αναγνώσεις!!
Ενημερωτικά  εξάλου να σημειώσω ότι πρωσοπικα πέρυσι όπως κάθε χρόνο διάθετα 6 κάδους σκουπιδιών τα οποία άδειαζα καθημερινά,  φέτος αντί να τα μαζεύω ίσως ασχοληθώ με την φωτογραφισή τους!! Ειλικρινά σκέφτομαι να πουλήσω και τις ξαπλώστρες μου μόλις βρω ενδιαφερόμενο!   ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,,  !!!



ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΑΓΙΑ,, ΜΙΑ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ,  ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ  ΚΑΙ   ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ ΣΑΣ,  Ο  ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ  ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!  ΚΑΙ  ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ  ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ!!!!

ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  , ΕΠΟΧΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ   ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ  ,  ΕΤΥΧΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ.. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΓΩ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΑ,,, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΩ  ,, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ?
ΚΑΙ   ΕΦΟΣΟΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ   ΦΕΤΟΣ  ΓΙΟΚ,, ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΧΡΟΝΟ  ΝΑ  ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ!!
λογικά  το θέμα  της  δημοπράτησης  θα συζητηθεί  τηνΤρίτη στην Οικονομική επιτροπή!!!
και ο σύνδεσμος με το   ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ   για τις παραλίες από τον Δήμο, και μια απάντησή δική μου! Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου