Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΣΚΟΡ 0-0


Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-0

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-0

Σε εξέλιξη η προσπάθεια του Ολυμπιακού στο «καυτό» Βελοντρόμ, κόντρα στην Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Control room του www.sport-fm.gr σας μεταφέρει σε real time τις προσπάθειες των παικτών του Βαλβέρδε. Σχολιάζουν Μ. Τσόχος και Β. Σαμπράκος.
Διαβάστε περισσότερα

Χαραλαμπίδης: «Είναι απίστευτο»

Χαραλαμπίδης: «Είναι απίστευτο»
Ούτε να το πιστέψει μπορούσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Ζενίτ. Ο Κύπριος μέσος χαρακτήρισε απίστευτη την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Είναι απίστευτο. Τα παιδιά πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια, η φωνή μου έχει κλείσει. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ξέραμε ότι η Ζενίτ θα επιτεθεί πάρα πολύ. Έπρεπε να παίξουμε έτσι, είναι η ιστορικότερη μέρα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας, της μεγάλης επιτυχίας. Νομίζω ότι όλοι στο πέρασμα του χρόνου θα καταλάβουν τι έχει γίνει σήμερα. Αυτό που λέμε σε όλους είναι ότι έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά, το να μη χάσεις ούτε ένα παιχνίδι σε τέτοιο όμιλο, λέει πολλά. Αυτό σημαίνει πειθαρχία, τρέξιμο ανελέητο.

Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σαν Κύπρος όχι σαν ΑΠΟΕΛ, έχουμε κάνει όλη την Ευρώπη να μιλά. Θέλω να το ξαναπω ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι καθόλου τυχαία στην πρώτη θέση. Ούτε υποτιμηθήκαμε από τον αντίπαλο. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε και συγχαρητήρια και στον κόσμο μέσα στο κρύο δεν σταμάτησε να τραγουδάει
», είπε ο «Μπίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου