Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Άλλη μια φορά οι Ιθακήσιοι δεν θα ψηφίσουν στο Επιμελητήριο.


Δυστυχώς, για τους συναδέλφους Ιθακησίους, για ακόμη μιά φορά η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου, ηθελημένα τους αποξένωσε για ευνόητους λόγους από την Eκλογική Διαδικασία στις 27 και 28/11/2011.
Εγώ και οι συνυποψήφιοί μου κάναμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να ανατρέψουμε με σοβαρά επιχειρήματα που ανακοινώθηκαν και στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, Ηλεκτρονικής και Εντυπης μορφής, με στόχο την ανατροπή της υποκριτικής επιχειρηματολογίας του κου Μιχαλάτου.
Δυστυχώς όμως, για κάποιους λόγους υιοθετήθηκαν από κάποιους της Πενταμελούς Εκλογικής Επιτροπής και πέρασαν κατά πλειοψηφία.


Τα τέσσερα μέλη της Επιτροπής ψήφισαν να μη στηθεί κάλπη στην Ιθάκη,
ενώ μόνο ο κ. Κορσιάνος Διονύσης (λογιστής) προς τιμήν του δεν υιοθέτησε τις υποκριτικές απόψεις του κ. Μιχαλάτου και ψήφισε να στηθεί κάλπη με γνώμονα την εκπροσώπηση και αυτού του νησιού στο Επιμελητήριο.
Τα επιχειρήματα αυτά, θεωρούμε ότι δεν έχουν την ανάλογη σοβαρότητα που αρμόζει στο Θεσμό του Επιμελητηρίου που είναι τα ακόλουθα δύο.
Πρώτον, τα οικονομικά μεγέθη στο να στηθεί μιά κάλπη στην Ιθάκη είναι δυσβάσταχτα για τον προυπολογισμό του Επιμελητηρίου και δεύτερον, ότι ο αριθμός των μελών της Ιθάκης είναι πολύ μικρός για να στηθεί κάλπη εκεί.
Αυτή η επιχειρηματολογία θεωρούμε ότι είναι απαξιωτική γιαυτό το Νησί που αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα, βέβαια ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν ξέρουμε πραγματικά πόσες φορές το έχουν επισκεφθεί για να δουν από κοντά τις δυσκολίες που περνούν οι συνάδελφοί μας, πιστεύουμε ελάχιστες έως καθόλου. Αλλά αυτό που δεν έχετε καταλάβει κε Μιχαλάτε είναι ότι μέσα στον τίτλο αναγράφεται αυτό που εσείς διαγράφετε, Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Γιαυτούς και μόνο τους λόγους, συνάδελφοι Ιθακήσιοι, πρέπει να ενωθούμε απέναντι σε αυτές τις λογικές, που χωρίζουν τις κοινωνίες σε κατηγορίες με στόχο το διχασμό, για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Γιαυτό τις 27 και 28/11/2011, με σθένος, πρέπει να δώσουμε τέλος με μιά δυναμική ψήφο απέναντι σε αυτούς που πάνε κόντρα στα συμφέροντά μας.

ΠΗΓΗ: http://kefaloniaphotonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου