Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πτυχίο Βασικών Γνώσεων Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες


Σε όλους τους πολίτες που συμμετέχουν και παρακολουθούν επιτυχώς το 20ωρο πρόγραμμα χορηγείται πιστοποιητικό.

Το πτυχίο αυτό αποτελεί το βασικό επίπεδο πιστοποίησης γνώσεων Βασικής Παροχής Πρώτων Βοηθειών. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 20 ωρών και εκπαίδευση περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας απλός πολίτης, ώστε να παρέχει Πρώτες Βοήθειες σε καθημερινά περιστατικά στο σπίτι του, στο δρόμο, στον χώρο εργασίας.
Η εκπαίδευση ακολουθεί τα πρότυπα της Δια Βίου Μάθησης, εφαρμόζοντας πέρα από την θεωρητική διδασκαλία και την εμπλοκή των εκπαιδευόμενων σε πρακτική εφαρμογή των δεξιοτήτων. Όπως όλα τα πτυχία που εκδίδονται από την Διεύθυνση Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το πτυχίο των Βασικών Γνώσεων Πρώτων Βοηθειών έχει ισχύ για πέντε χρόνια.
Όπως διατείνεται και ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός, η εκπαίδευση όλων των πολιτών στην βασική παροχή Πρώτων Βοηθειών είναι κλειδί στην αύξηση της αποτελεσματικής αντίδρασης των πολιτών σε περιστατικά που η γνώση μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή ή να διατηρήσει έναν τραυματία μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια.
Σε όλους τους πολίτες που συμμετέχουν και παρακολουθούν επιτυχώς το 20ωρο πρόγραμμα χορηγείται  πιστοποιητικό, λόγω του ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον από συμπολίτες μας, προγραμματίζουμε την πραγματοποίηση των έκπαιδευτικών σεμιναρίων, όλοι όσοι ενδιαφέρονται  μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή της συμμετοχής σχετικά με το πρόγραμμα “Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών” στο τηλέφωνο 697 2 610123, φαξ 2671-0-92538 e-mail arpokratis@gmail.com
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου