Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΗΚΕ!! ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ


Η  Κοινωφελής  Επιχείρηση  του  Δήμου  Κεφαλλονιάς  προέβηκε  χθες  10-11-2011 στην  πληρωμή των αποδοχών όλων των εργαζομένων του Προγράμματος   «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου μας  για το Α΄ εξάμηνο του 2011, που είχαμε ορισθεί ως καθολικός διάδοχος  των υποχρεώσεων  του ανωτέρω  προγράμματος.
 Στους  εργαζόμενους καταβλήθηκε το σύνολο των αποδοχών παρόλο που ως επιχορήγηση εμείς λάβαμε το 75% του προϋπολογισμού  και  όχι το 100% , αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία .  
 Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε με κάθε λεπτομέρεια στις αντιξοότητες και στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, απλά να διαβεβαιώσουμε ότι  επιλύθηκαν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο. 
 Σε κάθε μας επαφή με τους εργαζόμενους όλο αυτό το διάστημα τους ενημερώναμε για την πορεία των εργασιών με κάθε ειλικρίνεια και εκτίμηση προς το πρόσωπό τους και αναγνωρίζοντας   το σοβαρό έργο που επιτελούν.  
 Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην αγωνία μας για συντόμευση των διαδικασιών ώστε να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου