Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΟΛΟ, ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Η χρονιά της Εθνικής και του Ολυμπιακού 

 POROSNEWS: ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...

29 Ιουλ 2011
 
08 Σεπ 2010

 
Το 2011 βάφτηκε… κόκκινο στο πόλο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και «γαλανόλευκο» μετά τις τεράστιες επιτυχίες των Εθνικών μας ομάδων.
Η μεγαλύτερη στιγμή στο ελληνικό πόλο την χρονιά που πέρασε δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού πρόκειται αναμφίβολα για την μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία στην Ελλάδα στο ομαδικό πόλο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
Στα… χνάρια των μεγαλύτερων βάδισαν και οι μικρότερες. Η ομάδα των νεανίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ισπανία. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ. Φωτογραφίες και η επιστροφή στην Ελλάδα, με ένα κλικ ΕΔΩ.
Και από τη Μαδρίτη στο Βόλο… Οι νέοι άνδρες κέρδισαν στον μικρό τελικό την Αυστραλία και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα τώρα, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής σε άνδρες και γυναίκες, σε μία χρονιά που η οικονομική κρίση και τα προβλήματα ήταν ορατά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
Το Κύπελλο βάφτηκε και αυτό με τη σειρά του…. Κόκκινο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
Επιτυχίες όμως υπήρξαν και στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο, αφού ο Πανιώνιος έλαβε μέρος στον τελικό του Λεν Τρόφι με αντίπαλο την Σαβόνα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
 
Πρόσωπο της χρονιάς !!!
Δημοσίευση: 31/12/2011 10:17
Μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του e-kefalonia πρόσωπο της χρονιάς για το 2011 είναι η ομάδα πόλο του ΝΟΑ....http://www.e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου