Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ!!


Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) ξεκίνησε, με την ουσιαστική βοήθεια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, τη λειτουργία του στις 15-12-11 σε χώρο που διέθεσε ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στην πρώην αμερικάνικη βάση.
Λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο, παρέχοντας ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη εντελώς δωρεάν σε ανασφάλιστους πολίτες, με τακτικό ιατρείο παθολογικό, καρδιολογικό, παιδιατρικό, ορθοπεδικό, ωτορινολαρυγγολογικό, πνευμονολογικό, ουρολογικό, οδοντιατρικό, και κυτταρολογικό (pap test). Το ΜΚΙΕ διαθέτει επίσης ομάδα ψυχολόγων, η οποία παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον συμπολίτη μας την έχει ανάγκη, καθώς και ομάδα ρεφλεξολόγων και οπτομετρητή.
ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.aftodioikisi.gr
ΚΑΙ  

Σε λειτουργία το κοινωνικό ανταλλακτήριο ρούχων στον δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού


Μια νέα Δομή Κοινωνικής Υποστήριξης άρχισε στην πόλη μας, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με μία ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι ανέλαβαν να συγκεντρώσουν, να ταξινομήσουν και να διαθέσουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και πολλά άλλα απαραίτητα είδη. 
ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://www.vimaonline.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ   Maria Ginala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου